Πόσο επικίνδυνο είναι το επιστήθιο λουρί στη βόλτα

Elenaaa

Well-Known Member
15 Απριλίου 2013
102
0
Μολις γυρισα απο τη βραδινη βολτα με το σκυλακι μου...δεν μπορειται να φανταστειται ποσο τρομαγμενη ειμαι..παραλιγο να ειχα τη κηδεια του σημερα..του φορουσα επιστηθιο λουρι και περναει αμαξι διπλα και οπως παντα πηγε να το ορμισει ...ξεκουμπωσε και πεταχτηκε μπροστα απο το αμαξι...ευτυχως ο οδηγος ειχε καλα αντανακλαστηκα αλλιως θα τον εκλεγα τωρα...τελικα δεν του ξαναφοραω επιστηθιο ποτεεε

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Μάλλον δεν το κούμπωσες καλά ....ή το κούμπωσες ανάποδα ή είναι καμία "φτηνοδουλειά " το λουρί σου!

Το περιλαίμιο του ζωντανού σου όπως και τον οδηγό σου ή λουρί ή flexy ότι τέλος πάντων χρησιμοποιείς ,θα πρέπει να είναι καλής εταιρίας ,να τα πληρώσεις λίγο παραπάνω να σου δώσει και μια υποτιθέμενη εγγύηση το μαγαζί που σε προμήθευσε για να μην θρηνήσεις το σκυλάκι σου!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
στο Ten ten (40kg σκύλο) του φοράω ανα διαστήματα και ποτέ δεν έχει ξεκουμπώσει!

Elenaaa

Well-Known Member
15 Απριλίου 2013
102
0
Απο τα jumbo το ειχα αγορασει....δικιο εχεις αυριο κιολας θα παω να του παρω καινουργιο και ας ειναι και ακριβο...τετοια τρομαρα που πηρα σημερα,..τρομαξε και αυτος τοσο πολυ που δεν ξαναγαυγισε σε αυτοκινητο μεχρι να γυρισουμε σπιτι

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
ούτε λουρί
ούτε περιλαίμιο
ούτε μπισκοτάκια
ούτε κοκαλάκια
ούτε λιχουδιές

οτιδήποτε φτηνό που έχει να κάνει με την υγεία του σκύλου σου δεν είναι αποδεκτό.

Επώνυμα για να σου δίνουν μια ασφάλεια, χωρίς να σημαίνει ότι και εκεί δεν υπάρχουν και εκεί ατυχήματα αλλά νιώθεις ότι έπραξες σωστά ....

Elenaaa

Well-Known Member
15 Απριλίου 2013
102
0
Πηρα το μαθημα μου σημερα..ευτυχως που η γκαφα που εκανα δεν μου κοστισε τη ζωη του μικρου μου...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τα λουριά του Jumbo είναι κυριολεκτικά θανατηφόρα, προτιμώ να κουβαλάω τον σκύλο στα χέρια, από το να του φορέσω κολάρο ή οτιδήποτε άλλο από εκεί.

Σκυλιά με ιδιαίτερο κίνδυνο να χαθούν από απότομο τράβηγμα, λόγω πχ γάτας, φοβίας κλπ, ειδικά όταν κυκλοφορούν κοντά σε αυτοκίνητα, μπορούν να βγαίνουν είτε με πνίχτη, είτε με κολάρο και σαμαράκι ταυτόχρονα, δεμένα με εκπαιδευτικό οδηγό (με διπλό γάντζο).

Elenaaa

Well-Known Member
15 Απριλίου 2013
102
0
Οτι και να πειτε εχετε δικιο....παλι καλα που δεν επαθε τιποτα....αυριο θα παω να του αγορασω ενα επιστηθιο της προκοπης!!!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Συμφωνώ με xotikouli,τα λουριά του jumbo είναι κακίστης ποιότητας.
Μας είχε κοπεί κ εμας ένα,ευτυχώς σε ελεγχόμενο περιβάλλον..

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
το λουρι το περιλαιμιο κλπ τα δοκιμαζουμε με τα χερακια μας αν ειναι αντοχης,,, ασε που φαινονται και με το ματι οι φθηνοκατασκευες,,,,,

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Οτιδήποτε πουλάει το jumbo είναι φτηνιάρικο και κακής ποιότητας όπως και οι διαφημίσεις του... Υπάρχουν πράγματα που δεν μας ενδιαφέρει τόσο και που δεν επηρεάζουν την υγεία μας ή την υγεία του τετράποδου μας και άλλα πολύ επικίνδυνα. Ποτέ λουρί ή λιχουδιές από εκεί.
Αν και να πω εδώ ότι είχα αγοράσει ένα καλό δερμάτινο λουρί, ακριβό, και σε μια βόλτα μας με τον Τζιμάκο απλά άνοιξε .... Ο τζιμάκος άρχισε να περπατάει μπροστά κι εγώ τα είδα όλα. Το περίεργο είναι ότι εκείνη την ώρα πέρασε ένα αμάξι στα οποία ορμάει, τον φώναξα τρομαγμένη και ήρθε κατευθείαν δίπλα μου. Κι έτσι γλυτώσαμε τα περαιτέρω..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn