Πόσο γρήγορα μεγαλώνει...

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Μου έλεγαν οτι δε θα πάρω χαμπάρι πότε θα ξεπεταχτεί, αλλά τον κοιτάω και δεν το πιστεύω ώρες ώρες... :)

(Ελπίζω να φαίνονται οι εικόνες :))

Attachments

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχαχα δες εδώ!Χαχαχα αυτιά δες!

Ναι μεγαλώνουν πααααααρα πολύ γρήγορα!

Να τον χαίρεσαι...κούκλος!

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Να 'σαι καλά Στέλιο! Ναι, τα αυτιά μας είναι λίγο αστεία σ'αυτή τη φάση, χαχαχα! :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Δυστυχώς η κουταβοπερίοδος διαρκεί λίγο...
Κι εκεί που μπορείς να τα έχεις αγκαλιά (λόγω βάρους), αλλά αυτά σε τρελαίνουν με δαγκώματα κλπ....εκεί....θεριεύουν...
Μακάρι να κρατούσε λίγο περισσότερο...

Α...και να τον χαίρεσαι βέβαια....

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Σας ευχαριστώ πολύ! Όντως, πότε τον είχαμε αγκαλιά, πότε άρχισαν τα δαγκώματα και πότε άρχισε να θεριεύει...χαμπάρι δεν πήραμε..

Κι εσείς να χαίρεστε τα κουκλιά σας :)

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Το κουτάβι έχει μεγαλώσει πολύ, έχει γίνει κουκλί και συν της άλλης φαίνεται πολύ σωστό, ίσιο μπροστά, τετράγωνο, μακρύ λαιμό - κάτι που στο μέλλον θα αναδεικνύει την κορμοστασιά του - .....και από χρώμα ?......... το λιγότερο θα γίνει σαν.... http://img17.imageshack.us/img17/5623/keramidixoleroto.png που λέμε :)

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Ευχαριστούμε και πάλι!

keegan μακάρι να πέσεις μέσα στις προβλέψεις σου, μας αρέσουν!

Όσο για την κουταβοπερίοδο...διχάζομαι! Ώρες ώρες γουστάρω πολύ την χαζομάρα που τον δέρνει, αλλά μερικές φορές κουράζει και παρακαλάω να μεγαλώσει... :)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
τα κουτάβια μας αρέσουν γιατί είναι και λίγο "'αμυαλα"! πόσο μάλλον όταν είναι και τόσο όμορφα! :)
να τον χαίρεσαι!!! (και καλά μυαλά :p)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχαχα

Στις τελευταίες 3 φωτογραφίες, σε αυτή που είναι στο πίσω κάθισμα και τα αυτιά πλαγιάζουν είναι όλα τα λεφτά!

Εμένα παίρνει αυτήν την φάτσα όταν του έχω κατσιάσει τα μάγουλα ή ολόκληρη την μούρη!
Τον έχω βγάλει εκτός προτύπου τον δικό μου από το τράβα τράβα και το κάτσιασμα!:D

Τι τον έκανες και είναι έτσι ο μικρός?:D

Άντε τώρα που αρχίζουν τα κρύα να κανονίσουμε και καμιά βόλτα!Όχι μόνο από δω!

Να τον προσέχεις!Γίνεται πολύ ωραίος ο μικρός!