Πόσο έχουν οι εκπαιδευτές;

nineta44

New Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
1
0
παιδια ξερει κανεις ποσο εχουν οι εκπαιδευτες σκυλων και που μπορω να δω για τιμες και γενικα να διαλεξω κατι καλο? ευχαριστω για τον χρονο σας .

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ήθελα να ήξερα ΤΙ σε έκανε να ρωτήσεις αυτό το πράγμα σ' αυτό το topic. :shock: Πιο off topic δε γίνεται :D
Διάβασε εδώ http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=433
(νομίζω ότι αυτό το μήνυμα θα μεταφερθεί ή θα σβηστεί απ' τον admin).

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Εξαρτάται ποιόν θα βρείς και τι εκπαίδευση ζητάς. Ετυχε εδώ στη γειτονιά να περάσω από εναν εκπαιδευτή και να μου πει για ένα μήνα και για βασική εκπαίδευση 400 ευρώ. Δε γνωρίζω αν είναι ενδεικτηκή η τιμή φυσικά γιατί δε ρώτησα και αλλού.

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Επιδη το αλλο θεμα ειναι κλειστο.οι εκπαιδευτες μπορουν να κοψουν και αποδειξη παροχης υπηρεσιων ακομα και τιμολογιο το οποιο περναει στα εξοδα.τωρα σχετικα με το πνιχτη.δεν ξερω εκπαιδευτη με διακρισεις που να εχει επιτυχια και να μη χρησιμοποιει πνιχτη.αν παρακολουθησετε μαθηματα θα καταλαβετε πως δουλευεται.οπωςδηποτε δεν ειναι οτι καλυτερο για το σκυλο,δεν του αρεσει αλλα δεν γινεται να κανουμε οτι αρεσει στο σκυλο,αν ειναι ετσι αστον ανεκπαιδευτο.

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Ήθελα να ήξερα ΤΙ σε έκανε να ρωτήσεις αυτό το πράγμα σ' αυτό το topic. :shock: Πιο off topic δε γίνεται :D
Διάβασε εδώ http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=433
(νομίζω ότι αυτό το μήνυμα θα μεταφερθεί ή θα σβηστεί απ' τον admin).
:D:D:D:D

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Απάντηση από mildecoy για το παρόν θέμα:

Τα κοστη για μια εκπαιδευση, μιας και ειναι το θεμα αυτου του νηματος, ποικιλουν προς τα που απευθυνεσαι. Μπορεις να βρεις εκπαιδευση κοστους 300€ και μπορει να φτασει εως και 1200€.Απο την αλλη μπορεις μεσω επισκεψεων να πληρωσεις απο 20€ εως και 100€ το μαθημα. Το ονομα καθοριζει και την τιμη χωρις φυσικα αυτο να ειναι και το καλυτερο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul