Προχθες μου συνεβη το εξης περιστατικο. Οδηγουσα στην Λ. Μαραθωνος και ξαφνικα ειδα απο μακρια, στο πεζοδρομιο, εναν τυπο να πηγαινει βολτα με το σκυλι του χωρις να του εχει λουρι. Αμεσως μου περασαν απο το μυαλο οι συζητησεις που εχουμε κανει στο φορουμ γι αυτο το θεμα. Καθως περασα απο διπλα τους (ευτυχως με σχετικα μικρη ταχυτητα γιατι πριν λιγο ειχα ξεκινησει απο φαναρι) το σκυλι πεταχτηκε στο δρομο γαβγιζοντας με μανια και ορμησε στο αμαξι μου απο τα πλαγια. Εχω φυσικα τα εχασα, κοκκαλωσα το αμαξι γιατι φοβηθηκα οτι θα το χτυπουσα. Πριν προλαβω να πω τιποτα το φωναζει ο ιδιοκτητης του "Ελα δω ρε μ@λ@κισμενο, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ?"](*,) Και το κερασακι, του εριξε και μια κλωτσια.
Συμπερασματα:
1. Η ανευθυνοτητα του ιδιοκτητη θα μπορουσε να σκοτωσει τον σκυλο του ή εμένα
2.Η ανθρωπινη βλακεια τελικα ειναι απεριοριστη γιατι αντι να αναλαβει τις ευθυνες του και να καταλαβει το λαθος του, τα εβαλε με τον σκυλο.. Τελικα συνεχισαν τη βολτα τους και παλι χωρις λουρι.
Συμπερασματα:
1. Η ανευθυνοτητα του ιδιοκτητη θα μπορουσε να σκοτωσει τον σκυλο του ή εμένα
2.Η ανθρωπινη βλακεια τελικα ειναι απεριοριστη γιατι αντι να αναλαβει τις ευθυνες του και να καταλαβει το λαθος του, τα εβαλε με τον σκυλο.. Τελικα συνεχισαν τη βολτα τους και παλι χωρις λουρι.