Πόσοι ανεύθυνοι;

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Προχθες μου συνεβη το εξης περιστατικο. Οδηγουσα στην Λ. Μαραθωνος και ξαφνικα ειδα απο μακρια, στο πεζοδρομιο, εναν τυπο να πηγαινει βολτα με το σκυλι του χωρις να του εχει λουρι. Αμεσως μου περασαν απο το μυαλο οι συζητησεις που εχουμε κανει στο φορουμ γι αυτο το θεμα. Καθως περασα απο διπλα τους (ευτυχως με σχετικα μικρη ταχυτητα γιατι πριν λιγο ειχα ξεκινησει απο φαναρι) το σκυλι πεταχτηκε στο δρομο γαβγιζοντας με μανια και ορμησε στο αμαξι μου απο τα πλαγια. Εχω φυσικα τα εχασα, κοκκαλωσα το αμαξι γιατι φοβηθηκα οτι θα το χτυπουσα. Πριν προλαβω να πω τιποτα το φωναζει ο ιδιοκτητης του "Ελα δω ρε μ@λ@κισμενο, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ?"](*,) Και το κερασακι, του εριξε και μια κλωτσια.
Συμπερασματα:
1. Η ανευθυνοτητα του ιδιοκτητη θα μπορουσε να σκοτωσει τον σκυλο του ή εμένα
2.Η ανθρωπινη βλακεια τελικα ειναι απεριοριστη γιατι αντι να αναλαβει τις ευθυνες του και να καταλαβει το λαθος του, τα εβαλε με τον σκυλο.. Τελικα συνεχισαν τη βολτα τους και παλι χωρις λουρι.

magda

Well-Known Member
6 Μαϊου 2011
77
0
καλα..δεν θα βγάλεις άκρη..
εμενα πριν λίγες μέρες με πλησίασε ένας κύριος και με ρώτησε εάν είδα το σκυλάκι του, γιατί λέει το πήγε βόλτα, αυτο το χτύπησε αμάξι και το σκυλάκι το σκασε.. ο τύπος εν τω μεταξύ με το λουρί στο χέρι.. :(

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Θα έπερεπε να απαντήσει ο σκύλος, "καλά ρε μ@λ@κα, γιατί δεν έτρεξες να με σώσεις; Κάτσε τώρα να σε δέσω στο λουρί σου να μάθεις!!".

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας

βγαινω απο υπογειο παρκινγκ super market το οποιο ειναι τρελα ανηφορικο και παντα βγαινω πολυ αργα για να μην χτυπησω καποιον που μπορει να τυχει και να περναει απο μπροστα
ενω η μουρη του αυτοκινητου δεν εχει βγει ακομα στο πεζοδρομιο ξαφνικα πεταγονται 2 σκυλια μπροστα στις ροδες μου. Ευτυχως προλαβα και φρεναρα. Το τι βρισιδι εφαγα απο τον ιδιοκτητη τους ο οποιος ηταν περιπου 5 μετρα μακρια δεν λεγεται. Τους οδηγους τους ειχε περασμενους στο λαιμο του και οτι με απειλησε με μηνυσεις και με κατηγορησε οτι δεν κοιταω που παω. Περιττο να σας πω οτι μας ακουσε ολη η περιοχη! Ο τυπος ειχε αποφασισει (και απο οτι ειπε το κανει καθημερινα) να βγαλει βολτα λυτα τα σκυλια του σε περιοχη κοντα στην Αττικη οδο, με 3 super market, με μετρο και προαστιακο!

2.Η ανθρωπινη βλακεια τελικα ειναι απεριοριστη γιατι αντι να αναλαβει τις ευθυνες του και να καταλαβει το λαθος του, τα εβαλε με τον σκυλο.. Τελικα συνεχισαν τη βολτα τους και παλι χωρις λουρι.

περναω απο σπιτι που εχει 4 πανεμορφα κηνυγοσκυλα (δεν θυμαμαι τι φυλη) αυτα λυσσανε καθε φορα που περναω με τις δικες μου
το τι βρισιδι εχουν φαει απο τους ιδιοκτητες δεν λεγεται
την τελευταια φορα μαλιστα εφαγαν και μερικες καλες με την βιτσα

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
δεν βγαζεις ακρη με τον κοσμο δεν πανε καθολου καλα!δεν ειναι υποχρεωμενοι ολοι τα σκυλια να βγαινουν εξω με λουρι?και ας ειναι ενα ησυχο σκυλακι δεν εχει σημασια.
πριν κανα μηνα ειμαι με τον σκυλο βολτα και οπως πρωχοραω βλεπω μια τυπισα η οποια με ρωταει αν το σκυλι ειναι δεμενο..λεω βεβαια ειναι δεμενο εχετε σκυλακι?μου λεει ναι λεω ειναι θυληκο?λεει ναι.δεν το πειραζει συνεχιζω..και ξαφνικα βλεπω ενα λυκοσκυλο βελγικο λιτο..η τιπισα συνεχιζει ελα παρτο απο εδω γιατι το σκυλι σου ειναι ανεξελενκτο..(ο τορο δεμενος διπλα μου και αδιαφορα μοιριζε κατι λουλουδια)λεω οριστε?(ανεξελενκτο απο οτι νομιζω βαση της ελληνικης ειναι οταν μπορει να φυγει χωρις ελενχο και να παει οπου θελει..αρα ανεξελενκτο ειναι ενα σκυλι λυμενο οχι δεμενο λεω εγω τωρα..)και πριν προλαβω να τελειωσω το σκυλι της εχει ερθει τρεχοντας πανω στον πισινο του δικου μου και αυτη παθαινει υστερια μονη της..να με βριζει να οριετε..της τραβηξα βεβαια ενα χ.....καλο και τελειωσε η υποθεση...
ο κοσμος δεν παει στα καλα του αλλα επρεπε να το συνεχισω να την τρεχω σε καμια αστυνομια που ειχε τον σκυλο λιτο και να τελειωνε η υποθεση.

βγαινω απο υπογειο παρκινγκ super market το οποιο ειναι τρελα ανηφορικο και παντα βγαινω πολυ αργα για να μην χτυπησω καποιον που μπορει να τυχει και να περναει απο μπροστα
ενω η μουρη του αυτοκινητου δεν εχει βγει ακομα στο πεζοδρομιο ξαφνικα πεταγονται 2 σκυλια μπροστα στις ροδες μου. Ευτυχως προλαβα και φρεναρα. Το τι βρισιδι εφαγα απο τον ιδιοκτητη τους ο οποιος ηταν περιπου 5 μετρα μακρια δεν λεγεται. Τους οδηγους τους ειχε περασμενους στο λαιμο του και οτι με απειλησε με μηνυσεις και με κατηγορησε οτι δεν κοιταω που παω. Περιττο να σας πω οτι μας ακουσε ολη η περιοχη! Ο τυπος ειχε αποφασισει (και απο οτι ειπε το κανει καθημερινα) να βγαλει βολτα λυτα τα σκυλια του σε περιοχη κοντα στην Αττικη οδο, με 3 super market, με μετρο και προαστιακο!

περναω απο σπιτι που εχει 4 πανεμορφα κηνυγοσκυλα (δεν θυμαμαι τι φυλη) αυτα λυσσανε καθε φορα που περναω με τις δικες μου
το τι βρισιδι εχουν φαει απο τους ιδιοκτητες δεν λεγεται
την τελευταια φορα μαλιστα εφαγαν και μερικες καλες με την βιτσα

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Υπαρχουν πολλα τετοια περιστατικα. Το θεμα ειναι ομως πως δεν ξερεις ποσο μπορει να σου κοστισει η αδιαφορια του καθε ιδιοκτητη. Εγω για παραδειγμα θα μπορουσα να χτυπησω τον σκυλο του χωρις να φταιω και επισης θα μπορουσα να χασω τον ελεγχο πανω στην αγωνια και να χτυπησω και γω...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Η Μαραθωνος οπως θα διαπιστωσεις στην πορεια ειναι ενα νεκροταφειο ζωων. Στη διαδρομη Μαραθωνας - Χολαργος που κανω καθημερινα βλεπω πατημενα γατια και σκυλια σε μονιμη βαση. Μην τρεχεις οπως κανουν πολλοι καφροι γιατι ετσι ισως και να προλαβεις τιποτα.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική ! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσα σκυλιά βλέπουμε καθημερινά λυτά στην περιοχή μας, να τα πηγαίνουν βόλτα ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ της Λεωφόρου ! Και ναί, ο νόμος επιβάλλει την χρήση λουριού, αλλά εμείς που τα βγάζουμε με λουρί είμαστε μειονότητα.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Νέα Μάκρη το Σάββατο που μας πέρασε το βράδυ. Η μικρή στο λουρί και βολτάρουμε κανονικά στην παραλία ώσπου πετάγονται δύο μαλτεζοειδή κάτω από ένα πάγκο μικροπωλητή και κάνουν πάνω στη Κλαίρη... ετοιμάζομαι εγώ, αλλά ευτυχώς για αυτά και εκείνον με το που φωνάζει ο ιδιοκτήτης κάγκελο να την κοιτάνε μόνο αλλά να συνεχίζουν να γρυλίζουν...

Λίγο πιο μετά έβγαινε στο δρόμο και τους φώναζε που τον ακολουθούσαν εκεί, επίσης χωρίς λουρί....

Τι να πεις...