Πόρτα αυτοκινήτου

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Ψάχνω κάτι τέτοιο... Liisa Sarjanen.jpg..(πόρτα αυτοκινήτου-όχι σκύλο...:D) και αναρωτιέμαι αν κάποιος καλός άνθρωπος γνωρίζει κάτι...
μερσί...:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
epial διαβασμένο σε βρίσκω!!!

Ούτε και είχα ξαναδεί τέτοιο σχέδιο. TARA όταν μάθεις και κόστος, πες το μας να γελάσουμε παρέα :p
Αυτά φαντάζομαι, αν έχεις cool σκύλο, μπορούν απλώς να σφίξουν στα γύρω-γύρω τοιχώματα. Αλλά για να είναι πιο safe [για μαρκόσκυλα πχ] πρέπει να βιδωθούν στις λαμαρίνες.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
μαρεκο για ολα (και ολους ) υπάρχει λύση: blackRhino2.jpg

Και όταν ειστε στα μαχαίρια με το Μαρκουλη, αμολάς λιιιιιιιιιιιιιιιιιγο καλούμπα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.935
Μπορεί να βρεις στην autoplus.
Ή ακόμη να βγαλζει καλτι τέτοιο ως αξεσουάρ η εταιρία του αυτοκινήτου σου. Στην δεύτερη περίπτωση θα είναι πανάκριβο όμως.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σαν τα κλουβιά της Kleinmetall δεν έχει!

Έχω δει σε μια έκθεση ένα ημι-φορτηγάκι του εξωτερικού που είχε μπάρες και κλουβιά και ήταν πολύ καλή ποιότητα!

Αλλά να ξέρεις, είναι πανάκριβα!!!

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.118
patra
grdane.blogspot.com
λολ
ειμαι λιγο βαρβαρος στις κατασκευες... αν δεν λυπασαι το εσωτερικο του αυτοκινητου σου...
οκ γιατι οχι...
παντως σιγουρα θα αντεχει τον μαρκο... λολ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Οχι...αδελφέ...το λυπάμαι το αμαξάκι μου.
Προτιμώ να τον δέσω στην οροφή να παριστάνει την μπαγκαζιέρα, ή να τρέχει στον δρόμο δίπλα μου :p

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εδώ που τα λέμε αν ξέρεις να χειρίζεσαι κάποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα όπως Autocad, Sketchup κτλ μπορείς άνετα να πάρεις μέτρα από το αυτοκίνητο σου, να σχεδιάσεις πως θέλεις να είναι η κατασκεύη και να το πας στο αλουμινά να στο κατασκευάσει!
Θαρρώ πως πιο φθηνά θα σου βγει αν το κάνεις μόνος σου και θα είναι και ακριβώς στα μέτρα σου!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Εδώ που τα λέμε αν ξέρεις να χειρίζεσαι κάποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα όπως Autocad, Sketchup κτλ μπορείς άνετα να πάρεις μέτρα από το αυτοκίνητο σου, να σχεδιάσεις πως θέλεις να είναι η κατασκεύη και να το πας στο αλουμινά να στο κατασκευάσει!
Θαρρώ πως πιο φθηνά θα σου βγει αν το κάνεις μόνος σου και θα είναι και ακριβώς στα μέτρα σου!
κανα κατοσταρικο μας πηγε εμας που το καναμε μονοι μας στο αμαξι αλλα δυστηχως δεν εχω φωτο να ανεβασω

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.118
patra
grdane.blogspot.com
τελικα μαρεκο.... με την κριση μου δινεις ιδεες...
παντως σιγουρα φτηνοτερα απο τις προτεινομενες τιμες θα βγει...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn