L LARA Active Member 15 Δεκεμβρίου 2009 25 0 31 Δεκεμβρίου 2009 #1 Γεια σας και παλι. Το σημερινο κατορθωμα τησ κοκερινας μου ηταν οτι κηνυγησε αυτοκινητο. πωσ μπορω να της το κοψω?
Γεια σας και παλι. Το σημερινο κατορθωμα τησ κοκερινας μου ηταν οτι κηνυγησε αυτοκινητο. πωσ μπορω να της το κοψω?
kkranis Well-Known Member 23 Ιανουαρίου 2009 2.583 11 Αγ. Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2009 #2 LARA said: Γεια σας και παλι. Το σημερινο κατορθωμα τησ κοκερινας μου ηταν οτι κηνυγησε αυτοκινητο. πωσ μπορω να της το κοψω? Click to expand... Την είχες λυτή;
LARA said: Γεια σας και παλι. Το σημερινο κατορθωμα τησ κοκερινας μου ηταν οτι κηνυγησε αυτοκινητο. πωσ μπορω να της το κοψω? Click to expand... Την είχες λυτή;
harryf3 Well-Known Member 27 Απριλίου 2009 7.818 76 Ξάνθη 31 Δεκεμβρίου 2009 #3 Λυτό μη εκπαιδευμενο σκυλι ποτέ! Αλλά και παλι με προσοχη και μονο σε πολύ ασφαλεις χωρους από οπου δεν περνανε αυτοκινητα. Αν εκπαιδευσεις τον σκυλο σου, όλα τα προβληματα θα λυθουν ή θα μειωθουν.
Λυτό μη εκπαιδευμενο σκυλι ποτέ! Αλλά και παλι με προσοχη και μονο σε πολύ ασφαλεις χωρους από οπου δεν περνανε αυτοκινητα. Αν εκπαιδευσεις τον σκυλο σου, όλα τα προβληματα θα λυθουν ή θα μειωθουν.