Γεια σας και παλι..Εχουμε ενα νεο μελος στην οικογενεια καθως επιτελους πηραμε μετα απο 7 μηνες που το ειχαμε κλεισει ενα κουταβι 3 μηνων ακιτα ινου..Για οσους λενε οτι πηρα ακιτα για πρωτο σκυλο να ξερουν οτι παλια ειχα 2 ελληνικα ποιμενικα οποτε δεν ειμαι ασχετος με τις ανεξαρτητες δυνατες ρατσες να το πω ετσι ..Τωρα το θεμα ειναι οτι ενω εχει καλη συμπεριφορα ας πουμε δεν μας δαγκωνει ενω ειναι σε μια φαση οπου δαγκωνουν τα παντα και δεν γαυγιζει αν δεν υπαρχει λογος ο Κιτο (ειναι και ιαπωνας καλη ωρα) εχει λογω φυλης πολυ υψηλο prey drive..Δεν το θετω σαν προβλημα της φυλης το ξερω οτι επιλεχθηκαν και φτιαχτηκαν γι αυτα τα χαρακτηριστικα απλα εδω ειναι θεμα γιατι εχω ο ιδιος 2 μικρες χελωνες ξηρας ζωα που ο Κιτο αμα δει ενδεχωμενως να τα κυνηγησει και να τα σπασει κυριολεκτικα στα σαγονια του..Οποτε για να μην συμβουν τετοια μακαβρια θελω μια λυση μεσω της εκπαιδευσης να μειωθει το ενστικτο να μην κυνηγαει οτι κινειται διοτι σε μικροτερα ζωα μπορει να αποβει μοιραιο πιο μετα μπορει να σκοτωνει και γατες για πλακα αν με τραβηξει και μου φυγει..Για τωρα ομως χρειαζεται να προστατεψω τα δικα μου ζωα γιατι ηδη τον πετυχαινω συχνα στη πορτα του υπογειου οπου εχω τα 2 ζωακια με τις λαμπες τους και οτι θελουν και καθεται εκει και γαβγιζει οποτε θεμα χρονου ειναι να κατεβει και να τις αρπαξει περνωντας τις για παιχνιδι..