Πως θα τον κάνω να τρώει πιο αργά?

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
Γεια σας
τις τελευταίες βδομάδες ο σκύλος μου τρώει πολύ λαίμαργα.
Τρώει πολύ γρήγορα τις κροκέτες που του βάζω με αποτέλεσμα μετά να δυσκολεύεται να τις χωνέψει καθώς κατεβαίνουν αμάσητες στην κυριολεξία!

Τι να κάνω για το σταματήσω αυτό?
προσπάθησα απομακρύνοντας τον μετά απο κάθε κροκέτα για λίγα δεύτερα, αλλά δεν πρέπει να πολυκατάλαβε και πολλά..:(

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Εκτός από τα σκυλίσια αντιλαιμαργικά (antigulp, πρώτη εικόνα) μπωλ που υπάρχουν στα pet-shops, μπορείς να δοκιμάσεις τη λύση των cupcakes (δεύτερη εικόνα)

Το "γρήγορα" με το "αμάσητα" δε σχετίζεται τόσο, αφού υπάρχουν και σκυλιά που τρώνε αργά και πάλι δεν τη μασάνε (τη μεγαλύτερη ποσότητα). Αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά ο τρόπος που τρώει κάθε σκύλος.

Τέλος, μία πρόταση για αποφυγή εμετών ή στροφή στομάχου είναι να σπάει το γεύμα σε 2 ή 3 την ημέρα.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Βαλτου ενα τασακι μεσα στο μπολ για εμποδιο. Κατα προτιμηση πηλινο. Και το πηλινο κεσεδακι απο τη γιουρτι κανει. Το εμποδιζει πολυ καλα και κρυβει και αρκετη τροφη απο κατω την οποια στο τελος πασχιζει να βγαζει και ασχολειται κιολας.

Ρε mods αφηστε και κανα θεμα ανοιχτο να 'ουμε. Παντου λουκετο... Ουτε του ΣΔΟΕ να ησασταν.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εμένα τρώει και γρήγορα και αμάσητα. Η κατάσταση δε σώζεται..

Όταν της δίνω ωμό, το κρατάω με το χέρι μου ώστε να κόβει μικρά μικρά κομμάτια, αλλά και πάλι τα καταπίνει από τη λαιμαργία της να φάει το επόμενο.
Προχθές της έδωσα ένα κοτόπουλο φιλέτο που είχε περισσέψει και το κατάπιε ολόκληρο. Συνολικά να μάσησε 2-3 φορές..

Με την ξηρά δεν υπάρχει σωτηρία.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Και antigulp πιατάκι του πήρα, αλλα 2-3 ρεψιματα τα αφήνουμε μετά

Εστάλη από τον γαλαξία τον δυο