Στη άκρη του μυαλού μου από μικρή είχα, ότι θα ήθελα να κάνω κάποια μαθήματα πάνω σε αυτό.
Ποτέ δεν το σκέφτηκα σοβαρά (ακόμα) δίοτι προέχει το πτυχίο μου κλπ.
Απλά έχω αυτήν την απορία. Ενημερωτικά περισσότερο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Θα μου άρεσε να παρακολουθούσα στο μέλλον κάποια μαθήματα, πιο πολύ για την καλύτερη συμβίωση με τα δικά μου σκυλιά, γιατί δεν ξέρω εάν θα ήμουν κατάλληλη για κάτι τέτοιο.
Ψάχνοντας στο ιντερνετ τον τελευταίο καιρό, βρήκα μια σχολή που κάνει σεμινάρια και αρκετές στο εξωτερικό. Συχνά πυκνά όμως έχει τύχει να διαβάσω πως πολλοί είναι αυτιδίδακτοι..
Επίσης πιστεύω πως μια σχολή δεν αρκεί, χρειάζεται αρκετή εμπειριά γενικά και ενασχόληση. Αλλά αυτό το πιστεύω εγώ, που είμαι άσχετη.
Διαφωτίστε με εάν θέλετε και γνωρίζετε!
Αλήθεια τι συμβαίνει συνήθως;;
Αν θέλετε να μου λύσετε την απορία περιμένω με αγωνία
Ευχαριστώ!
Ποτέ δεν το σκέφτηκα σοβαρά (ακόμα) δίοτι προέχει το πτυχίο μου κλπ.
Απλά έχω αυτήν την απορία. Ενημερωτικά περισσότερο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Θα μου άρεσε να παρακολουθούσα στο μέλλον κάποια μαθήματα, πιο πολύ για την καλύτερη συμβίωση με τα δικά μου σκυλιά, γιατί δεν ξέρω εάν θα ήμουν κατάλληλη για κάτι τέτοιο.
Ψάχνοντας στο ιντερνετ τον τελευταίο καιρό, βρήκα μια σχολή που κάνει σεμινάρια και αρκετές στο εξωτερικό. Συχνά πυκνά όμως έχει τύχει να διαβάσω πως πολλοί είναι αυτιδίδακτοι..
Επίσης πιστεύω πως μια σχολή δεν αρκεί, χρειάζεται αρκετή εμπειριά γενικά και ενασχόληση. Αλλά αυτό το πιστεύω εγώ, που είμαι άσχετη.
Διαφωτίστε με εάν θέλετε και γνωρίζετε!
Αλήθεια τι συμβαίνει συνήθως;;
Αν θέλετε να μου λύσετε την απορία περιμένω με αγωνία
Ευχαριστώ!