Πωλείται μεγάλο κουτί μεταφοράς

Status
Κλειδωμένο θέμα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τόσες φορές έχω ψωνίσει on line, τέτοια μ... δεν έχω ξανακάνει! Πήρα αυτό το κουτί μεταφοράς για τη σκυλίτσα μου και όταν έφτασε στο σπίτι τρόμαξα με το μέγεθος. Ω ναι, έκανα πατάτα! Εκει μέσα χωράνε 4 σαν τη δικιά μου! Είπα στον φίλο μου να παίρναμε κανένα ντόπερμαν για να μην πάει χαμένο το κουτί, αλλά δεν τον έπεισα :lol: Ετσι λοιπόν το πουλάω για να μπορέσω να της πάρω άλλο, αυτή τη φορά στα μέτρα της...

Κατά τα άλλα όμως όχι να το παινευτώ, αλλά έκανα καλή επιλογή. Ιδού λοιπόν:

Οι διαστάσεις του είναι 100x60x66cm. Ενδεικτικά είναι κατάλληλο για τα παρακάτω αυτοκίνητα: Ford Focus SW,Fiat Stilo SW, Opel Astra, VW Passat, Toyota Avensis. Κλειδώνει, έχει σχήμα βολικό για αυτοκίνητο, θέσεις αποθήκευσης μικροαντικειμένων, λαβές και διπλό πάτο για περιπτώσεις "ατυχημάτων". Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν crate. Μπορούν επίσης να προσαρμοστούν ροδάκια & χώρισμα, τα οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνονται.

Και φυσικά όπως καταλάβατε, το κουτί είναι "του κουτιού". Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ.

Τιμή: 100€.
Παραλαβή: Α.Πετράλωνα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Είναι καλό, αλλά προσοχή! Το έχω πάρει και εγώ παλαιότερα ... και έπαθα το αντίστροφο ... για σκύλο μέχρι 35 κιλά ιδανικο, για πιο μεγάλο και πιο άγαρμπο ... μπα ...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Thanks για το tip! Πάντως για απόλυτη σιγουριά, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει με το αυτοκίνητο και το σκύλο του. Ετσι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις :wink: Φτάνει που την πάτησα εγώ, δεν θέλω να την πατήσει κι άλλος!

Ο καφές για το αφεντικό και ο υπνωτισμός του σκύλου από άσπρο τετραποδάκι που τρέχει πάνω κάτω είναι bonus :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εαν το σκυλί είναι ήρεμο και όχι ταραξίας το συγκεκριμένο κουτί απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ..

πάρτε το :lol: :lol: :lol: :lol:

αλλά τι σε πειράζει που είναι μεγάλο :?: :?: :?: :?: :?:

άσε που αύριο μπορεί να πάρεις και άλλο σκυλί και βάζοντας το χώρισμα είναι απλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο[/quote]

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
άσε που αύριο μπορεί να πάρεις και άλλο σκυλί και βάζοντας το χώρισμα είναι απλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο
Σωστά ... στο αμάξι χωράει?? Αυτό έχει σημασία ... κάπως θα ... γεμίσει :lol:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Χαχα. Μην μου βάζετε ιδέες παιδιά γιατί δεν θέλω και πολύ! Λέτε να αλλάξω την αγγελία και να την πάω στα ζητείται? "Ζητείται σκύλος για να ταιριάξει με το κουτί!" ...Η αλήθεια είναι ότι αν και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια, δεν προβλέπεται να αυξανόμαστε :(

Μιλάμε όμως ότι της είναι ΠΟΛΥ μεγάλο! Δεν το έχετε δει το σκατούλι μου... Είναι δεν είναι σαν κόκερ σε μέγεθος! Το φαντάζεστε εκει μέσα? Αλάνα! Ηθελα να πάρω το μικρότερο μέγεθος και αυτό θα ήταν και πάλι λίγο της υπερβολής, απλά μου άρεσε σαν σχέδιο/ποιότητα/κατασκευή και είπα ας είναι άνετο δεν πειράζει. Ε... και κατα λάθος το παράκανα!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Strays' help said:

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΗΜΙΑΙΜΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!

Ο ΑΣΠΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΥΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΤΩΝ,ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΔΙΑΡΗΣ.

Ο ΦΟΥΝΤΩΤΟΣ,ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ,3 ΕΤΩΝ,ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ,ΤΗΛ:

6938117816 κ' 2102012418
Με τον αριστερό σκύλο θα γέμιζε μια χαρά!!! :wink:
ασορτί ... 8)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
denis said:
Με τον αριστερό σκύλο θα γέμιζε μια χαρά!!! :wink:
ασορτί ... 8)
Κούκλος είναι ο άτιμος! Αλλά δεν γίνεται βρε παιδιά... :(

Στο μεταξύ μόλις δοκίμασα να δω αν χωράει στο αυτοκίνητο... Τζίφος!

Μεγάλη πατάτα λέμεεεεε!

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Το ίδιο έχουμε και εμείς :lol:

Χαζή ερώτηση αλλα δοκιμάσατε να ρίξετε τα καθίσματα ή απλά το βάλατε στο πίσω καθισμα;

Στο Jimny που έχουμε χωραει τελεια ,είναι σαν να φτιάχτηκε για αυτό. Στο αλλο μας αυτοκίνητο δεν το δοκιμάσαμε ακόμα αλλα νομίζω πως θα χωρέσει μια χαρά..

Είναι πολύ καλό και χωράνε άνετα 2 μεσαία σκυλιά μεσα (δοκιμασμένο) ή ένα μικρόσωμο που κάνει βόλτες μέσα :lol: :lol: :lol:

Η μικρή μου τώρα χανεται εκει μέσα αλλα ρίχνει και κάτι ξάπλες...

Το καλό είναι οτι αν χρειαστεί μπορείς να βάλεις το χώρισμα και να βάλεις μέσα τα σκυλιά χωρίς να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους γιατι ανοίγουν και οι δύο πόρτες του.

Αν θέλεις επίσης το ανοίγεις απο πάνω (βγάζεις τις βίδες) και γίνεται και μεγάλο κρεβάτι..

Είναι πάντως πολύ ανθεκτικό (και αυτό δοκιμασμένο)

Ορίστε και ντοκουμέντα..

[/URL]

ROTTIE: Οι διαστάσεις της φωτογραφίας μετατράπηκαν σε 320 x 240, διότι η διάσταση 1024Χ768 αλλάζει τα πλαίσια του forum.

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Θα πρέπει όντως να παραδεχτώ οτι είμαι μεγάλο ψώνιο με τα βιντεάκια. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Αν γινότανε η κάμερα θα ήταν προέκταση του χεριού μου.. :roll:

Ευτυχώς τώρα που μεγάλωσα έχω ηρεμήσει λίγο... :lol: :lol:

Αλλα να μη ξεφευγουμε απο το θέμα...

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Δεν σου το αλλάζουν από το κατάστημα που το αγόρασες? Αν δεν εχει χρησιμοποιηθεί.. νομίζω πως έχεις το δικαίωμα να το αλλάξεις...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ουπς! Ακόμα εδώ είναι η αγγελία? Νόμιζα ότι την έχω αποσύρει, sorry!

Δεν μπορούσα να το αλλάξω γιατί το πήρα από Γερμανία.

Από τότε όμως βρήκα με τι να το "γεμίσω", οπότε λέω να το κρατήσω :)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog