Τόσες φορές έχω ψωνίσει on line, τέτοια μ... δεν έχω ξανακάνει! Πήρα αυτό το κουτί μεταφοράς για τη σκυλίτσα μου και όταν έφτασε στο σπίτι τρόμαξα με το μέγεθος. Ω ναι, έκανα πατάτα! Εκει μέσα χωράνε 4 σαν τη δικιά μου! Είπα στον φίλο μου να παίρναμε κανένα ντόπερμαν για να μην πάει χαμένο το κουτί, αλλά δεν τον έπεισα :lol: Ετσι λοιπόν το πουλάω για να μπορέσω να της πάρω άλλο, αυτή τη φορά στα μέτρα της...
Κατά τα άλλα όμως όχι να το παινευτώ, αλλά έκανα καλή επιλογή. Ιδού λοιπόν:
Οι διαστάσεις του είναι 100x60x66cm. Ενδεικτικά είναι κατάλληλο για τα παρακάτω αυτοκίνητα: Ford Focus SW,Fiat Stilo SW, Opel Astra, VW Passat, Toyota Avensis. Κλειδώνει, έχει σχήμα βολικό για αυτοκίνητο, θέσεις αποθήκευσης μικροαντικειμένων, λαβές και διπλό πάτο για περιπτώσεις "ατυχημάτων". Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν crate. Μπορούν επίσης να προσαρμοστούν ροδάκια & χώρισμα, τα οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνονται.
Και φυσικά όπως καταλάβατε, το κουτί είναι "του κουτιού". Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ.
Τιμή: 100€.
Παραλαβή: Α.Πετράλωνα
Κατά τα άλλα όμως όχι να το παινευτώ, αλλά έκανα καλή επιλογή. Ιδού λοιπόν:
Οι διαστάσεις του είναι 100x60x66cm. Ενδεικτικά είναι κατάλληλο για τα παρακάτω αυτοκίνητα: Ford Focus SW,Fiat Stilo SW, Opel Astra, VW Passat, Toyota Avensis. Κλειδώνει, έχει σχήμα βολικό για αυτοκίνητο, θέσεις αποθήκευσης μικροαντικειμένων, λαβές και διπλό πάτο για περιπτώσεις "ατυχημάτων". Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν crate. Μπορούν επίσης να προσαρμοστούν ροδάκια & χώρισμα, τα οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνονται.
Και φυσικά όπως καταλάβατε, το κουτί είναι "του κουτιού". Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ.
Τιμή: 100€.
Παραλαβή: Α.Πετράλωνα