Πυροβολισμός σκύλου στο Κρυονέρι

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αναδημοσίευση από Facebook:

Στις 28/09 σε ένα χώρο προς το δάσος του Κρυονερίου, 100 μέτρα μετά το τέρμα των οδων Αναγγενήσεως και Ζηκίδη στο Κρυονερι Αττικής, φιλόζωη ταιζε κάτι σκυλάκια που φροντίζει ο Συλλογός μας. Εκείνη την ώρα ήρθε ενας καινούργιος αδέσποτος σκυλος που τριγυριζε τον τελευταίο καιρό στους δρόμους της Κοινότητας. Όμως τα σκυλιά κάνανε όλα φασαρία και βγήκε ο Θόδωρος Παραράς από το τροχόσπιτο όπου διαμένει χωρίς αδεια στην δασική περιοχή με μια μονόκανη καραμπίνα και εκνευρισμένος αρχισε να φωνάζει ότι θα σκοτώσει το «παλιόσκυλο» Τελικά πριν προλάβει η γυναίκα να τον αποτρέψει, πλησίασε και σκότωσε σχεδόν εξ επαφής το σκύλο.
Επιθυμούμε την τιμωρία του δράστη που προβλέπει ο Νόμος 3170 για εγκληματική ενέργεια εναντίον αδέσποτου ζώου συντροφιάς.

Ι.Σιώκου
Φιλοζωική Κρυονερίου

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Πλακα κανετε τωρα ετσι???:eek::eek::eek:

Να πατε το βραδυ και να βαλετε φωτια στο τροχοσπιτο και ουτε εισαγγελεις ουτε φιλοζωικες...

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
παιδέια μπορεί να συνταχθει κατηγοριτηριο
για παρανώμη οπλοχρησια οπλοκατοχή ( ίσως ) , απηλη τι έργο Άσκοπο πυροβολισμό , αυτά στάνταρ και μετά έχουμε με λίγη σάλτσα απειλή κατά της Ζωής ( ότι απείλησε την κα ) . πάμε στα αστικά κατάληψη δημοσίου χώρου ελεύθερο κάμπινγκ και σίγουρα ένας δικηγόρος θα έβρισκε πολλά ακόμα !!!! με τα πολλά θα παιξει κουστούμι κάνα 10000€ έπεισες έπρεπε να ζητήσει αυτόφωρο η Κα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Να πατε το βραδυ και να βαλετε φωτια στο τροχοσπιτο και ουτε εισαγγελεις ουτε φιλοζωικες...
Σοβαρολογείς? Γιατί?
Παίρνεις όρκο ότι τα πράγματα έγιναν έτσι όπως αναφέρονται? Εγώ γνωρίζω ότι κανείς δεν είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου κι ότι ο άνθρωπος πρέπει να δικαστεί κανονικά σύμφωνα με το νόμο.

Έγινε καταγγελία από την κυρία Σιώκου και τη μάρτυρα?

edit:
Του έγινε μήνυση από μέλος της Φιλοζωϊκής Κρυονερίου, καθώς υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας, αλλά το αυτόφωρο είχε παρέλθει.
Η αστυνομία ανέφερε το γεγονός ενώ υπάρχουν στη διάθεση καθεός, video & φωτογραφίες.
http://www.adespoto.gr/index.php?op...4:2009-09-29-16-53-16&catid=35:news&Itemid=67

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
.....είμαι κατά της αυτοδικίας αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι περισσότεροι νόμοι είναι φτιαγμένοι για να μην τηρούνται. :(:mad:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σοβαρολογείς? Γιατί?
Παίρνεις όρκο ότι τα πράγματα έγιναν έτσι όπως αναφέρονται? Εγώ γνωρίζω ότι κανείς δεν είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου κι ότι ο άνθρωπος πρέπει να δικαστεί κανονικά σύμφωνα με το νόμο.

Έγινε καταγγελία από την κυρία Σιώκου και τη μάρτυρα?

edit:

http://www.adespoto.gr/index.php?op...4:2009-09-29-16-53-16&catid=35:news&Itemid=67
Οχι δεν παιρνω ορκο και ουτε μπορω να παρω γιατι διαβαζω ενα απλο κειμενο που ανερτησε ενα μελος και φυσικα δεν μπορω να ξερω αν εγιναν ετσι τα πραγματα,εμεις απλως αυτα διαβαζουμε και μονο συμφωνα με αυτα μπορουμε να απαντησουμε!Δεν θα καθομαι να σκεφτομαι αν και πως εγιναν τα πραγματα γιατι δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω αλλα Αν εγιναν ετσι τα πραγματα τοτε ναι συνεχιζω να υποστηριζω την αποψη μου!Συγνωμη αλλα δεν πιστευω οτι θα τιμωρηθει για την πραξη που εκανε και προπαντως για το σκεπτικο του(γενικα) πριν την πραξη...αν το πιστευα θα ειχα αλλες αποψεις!!!Δυστυχως αυτοι οι ανθρωποι ετσι πρεπει να αντιμετωπιζονται...

Και να φανταστεις οτι δεν αναφερομαι καθολου σε ανθρωπους γιατι μπορει αυτος εδω να εβγαινε με την ιδια ανεση και να σκοτωνε και ανθρωπο...!Μπορει με λιγο παραπανω ενδοιασμο στο οτι ο ανθρωπος ειναι πιο σημαντικος απο το ζωο αλλα μπορει να το εκανε!

...και ολα αυτα ΑΝ εγιναν ετσι φυσικα...

Συμφωνεις μαζι μου?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Όχι... Ποτέ και για κανένα λόγο δεν υποστηρίζω την αυτοδικία. Γνωρίζω ότι εν θερμώ μπορεί να αντιδρούσα άσχημα σε αντίστοιχη περίπτωση, αλλά να συμφωνήσω με αυτό ("πάμε να του κάψουμε το σπίτι") δεν πρόκειται.

Συγνωμη αλλα δεν πιστευω οτι θα τιμωρηθει για την πραξη που εκανε και προπαντως για το σκεπτικο του(γενικα) πριν την πραξη...αν το πιστευα θα ειχα αλλες αποψεις!!!
Δεν ξέρω αν θα τιμωρηθεί. ΑΝ το έκανε, πρέπει να τιμωρηθεί και μάλιστα αυστηρά. Ακόμα κι αν οι νόμοι και το... "σύστημα" επιτρέπουν σε εγκληματίες να τη βγάζουν καθαρή, οι νόμοι και το "σύστημα" είναι που πρέπει να αλλάξουν. Καταλαβαίνω πώς και γιατί κάποιοι παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, σε κάποιες περιπτώσεις σκέφτομαι "κι εγώ το ίδιο θα έκανα", αλλά δεν συμφωνώ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Όχι... Ποτέ και για κανένα λόγο δεν υποστηρίζω την αυτοδικία. Γνωρίζω ότι εν θερμώ μπορεί να αντιδρούσα άσχημα σε αντίστοιχη περίπτωση, αλλά να συμφωνήσω με αυτό ("πάμε να του κάψουμε το σπίτι") δεν πρόκειται.

Δεν ξέρω αν θα τιμωρηθεί. ΑΝ το έκανε, πρέπει να τιμωρηθεί και μάλιστα αυστηρά. Ακόμα κι αν οι νόμοι και το... "σύστημα" επιτρέπουν σε εγκληματίες να τη βγάζουν καθαρή, οι νόμοι και το "σύστημα" είναι που πρέπει να αλλάξουν. Καταλαβαίνω πώς και γιατί κάποιοι παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, σε κάποιες περιπτώσεις σκέφτομαι "κι εγώ το ίδιο θα έκανα", αλλά δεν συμφωνώ.
Δεν μπορω να σου φερω και αλλο αντιλογο γιατι πολυ απλα ουτε και εγω συμφωνω με την αυτοδικια!Ελα ντε ομως που δεν παιρνουν απο λογια...κανεις!

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
αρχισαμε παλι... με αυτους που πυροβολαμε... ναι ειναι στοκοι οσοι σκοτωνουν αλλα να δω ποτε κανεις θα πει πρωτα απο ολλα για αυτον που αφησε αδεσποτο αυτο το σκυλο....
για να μην πω για τις φιλοζωικες ... κατοπιν εορτης ξερουν να καταδικαζουν...αλλα απο προληψη... μονο κατακαιρους το χρονο...(τουλαχιστον στα μερη μου)

πως δηλαδη αλλου παραγεται εργο και εδω ειμαστε παντου με αδεσποτα? αλλα βεβαια τα κονδυλια φευγουν...

γινομαι κακος με ολους και με αυτον που πουροβολησε και με οσους δεν σκεφτικαν "γιατι" τι ειχε αυτος ο "εγκληματιας " και το εκανε και βεβαια θα φωναζω και για τις διθεν φιλοζωικες...

απο την καναπεδαρα και τη σπιταρονα του ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει...
οπως βεβαια και εγω:mad:

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
παντα σε τετοιες οργωνωσεις ετσι ειναι...

και παντα βοηθανε πολλοι ανθρωποι με χορηγιες... (οι οποιοι εχουν καλο σκοπο παντα)
οι διαζειριστες ειναι το προβλημα ..(αστο ειναι αεναο το ερωτημα)

η λες να πιστευω οτι ειναι κρατικες? :p

anna xrisoxou

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
30
0
Ελλαδα,Αθηνα
Και να φανταστεις οτι δεν αναφερομαι καθολου σε ανθρωπους γιατι μπορει αυτος εδω να εβγαινε με την ιδια ανεση και να σκοτωνε και ανθρωπο...!Μπορει με λιγο παραπανω ενδοιασμο στο οτι ο ανθρωπος ειναι πιο σημαντικος απο το ζωο αλλα μπορει να το εκανε!
συνηθως αυτοι οι τυποι που πληγωνουν ζωα τα θεωρουν κατωτερα οπως λες και ξερεις τι?νομιζουν πως επειδη σαν ανθρωποι εχουμε πιο μεγαλη δυναμη μπορουμε να κανουμε και οτι θελουμε ..αν βαλουμε ομως τον εαυτο μας λιγο στη θεση τους ..δε θελω να φανταστω να ειμαι φοβισμενη και μονη σε ενα κοσμο που οπου και αν κοιταξω θα παρω πονο η θα φαω καμια σφαιρα.. ειναι κριμα..το γεγονος οτι ειναι ζωα δεν σημαινει οτι πονανε λιγοτερο..κατοικουν σε αυτο το κοσμο οσο εμεις..
συμφωνω επεισης οτι αν οντως το εκανε δε θα παρει τη τιμωρια που του αξιζει..οι περισσοτεροι εχουν τη νοοτροπια ε και τι εγινε ενα σκυλι ειναι!!και νομιζω πως οποια τιμωρια και να του βαλουν ανετα το ξανακανει στο μελλον γιατι δε θεωρει οτι εκανε κατι κακο απλα ετσι λειτουργει !!

anna xrisoxou

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
30
0
Ελλαδα,Αθηνα

και παντα βοηθανε πολλοι ανθρωποι με χορηγιες... (οι οποιοι εχουν καλο σκοπο παντα)

η λες να πιστευω οτι ειναι κρατικες? :p

εμενα μου εκανε εντυπωση πριν λιγες μερες βρικαν κατι φιλοι μου 2 αδεσποτα σκυλακια που δε τα φροντιζε κανεις και πηραν στη φιλοζωικη τηλεφωνο οι οποιοι τους ειπαν πως αν μεσα σε 2 μηνες(η 1 δεν ειμαι απολυτα σιγουρη)δεν βρουν αγοραστες θα τα πανε για ευθανασια?αρα ρε παιδια πιο το νοημα της φιλοζωικης τελικα?(το ζευγαρι δεν τα εδωσε μετα απο αυτο θα τα κρατησουν οι ιδιοι)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.

Για πες, σε πόσες φιλοζωικές έχεις βοηθήσει? Ξέρεις τα οικονομικά τους απο πρώτο χέρι? Είσαι τοσο σίγουροςότι ΠΑΝΤΑ βοηθάνε ΠΟΛΛΟΙ ανθρωποι με χορηγίες?

Στα λέω αυτά γιατι οι φιλοζωικές που ξέρω εγώ είναι υπερχρεωμένες, και τα οποια έσοδα υπολείπονται ΜΑΚΡΑΝ των υπέρογκων εξόδων και προέρχονται απο τα πενιχρά μέσα των εθελοντών.... Και ναι, πολλές δεν αντέχουν να αναλάβουν άλλα σκυλιά, αλλά καμία δεν ψάχνει για ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ. :mad:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ωραιος εισαι ρε συ Γιωργο από Κρητη. Πρωτον δεν εχεις αποψη από πρωτο χερι, πιθανον να εχεις ακούσει κανενα ραδιο αρβυλα για καποια φιλοζωικη που δεν λειτουργει σωστα, και μετα ερχεσαι δημόσια και καταδικάζεις και βαζεις ολες τις φιλοζωικες στο ιδιο τσουβάλι.

Οταν καταδικαζεις και στην ουσια καταγγελεις, πρεπει να το κανεις με στοιχεια.

Ή ισως εχεις ακουσει γενικα για συλλογους (ασχετους με ζωα) οπου υπαρχει κακοδιαχειριση. Υπαρχουν συλλογοι και συλλογοι. Ισως μπερδευεσαι.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
exv γραψει σε αλο θεμα για αυτο... στο Ηρακλειο τα αδεσποτα πανε κι ερχονται...

πριν μηνες παρακαλαγαμε τη φιλοζωικη εδω να παραλαβει 1 κουταβι... την παλαβη κανανε... ναι ναι θα δουυυυμε ναι ναι...:mad:

αφηστε παιδια... οσο και τα προστατευετε καποιους δεν τους βγαζετε λαδι...(δεν ειναι ολλοι ετσι αλλα μην μου τους κανετε και αγιους ολλους)

τωρα για το ποσο χρεωμενες ειναι εκει πανω δεν ξερω,,, εδω κατω παντως... περαστικοι ταιζουν τα αδεσποτα κυριως ... αφηστε παιδια...

Υ.Γ μια παρακληση μη βιαζεστε να κατακρινετε καποιον... πουθενα δεν ανεφερα αν εχω βποηθησει ποτε η αν ειχα εμπειρια με καποιο περιστατικο ... το κανετε συχνα και ειναι κακο....

Υ.Γ2 αντε τα λεμε σε 7 μερες γτ θα λειπω :D

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Για πες, σε πόσες φιλοζωικές έχεις βοηθήσει? Ξέρεις τα οικονομικά τους απο πρώτο χέρι? Είσαι τοσο σίγουροςότι ΠΑΝΤΑ βοηθάνε ΠΟΛΛΟΙ ανθρωποι με χορηγίες?

Στα λέω αυτά γιατι οι φιλοζωικές που ξέρω εγώ είναι υπερχρεωμένες, και τα οποια έσοδα υπολείπονται ΜΑΚΡΑΝ των υπέρογκων εξόδων και προέρχονται απο τα πενιχρά μέσα των εθελοντών.... Και ναι, πολλές δεν αντέχουν να αναλάβουν άλλα σκυλιά, αλλά καμία δεν ψάχνει για ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ. :mad:
αστο... δεν χρειαεται να εισαι σε φιλοζωικη... τα αδεσποτα της γειτανια του να κοιτουσε ο καθενας μια χαρα θα ημασταν... προσωπικα ΔΕΝ θελω να παω σε φιλοζωικη εδω κατω.... δεν τους πιστευω

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Ωραιος εισαι ρε συ Γιωργο από Κρητη. Πρωτον δεν εχεις αποψη από πρωτο χερι, πιθανον να εχεις ακούσει κανενα ραδιο αρβυλα για καποια φιλοζωικη που δεν λειτουργει σωστα, και μετα ερχεσαι δημόσια και καταδικάζεις και βαζεις ολες τις φιλοζωικες στο ιδιο τσουβάλι.

Οταν καταδικαζεις και στην ουσια καταγγελεις, πρεπει να το κανεις με στοιχεια.
σωστα και εσυ με κρινεις χωρις στοιχεια απλα με υποθεσεις... εχω στα στοιχεια μου τα βρηκα απο πρωτο χερι δυστιχως

Υ.Γ που να δεις σε ενα αλλο θεμα τι εγραψα ... εκει θα με καταδικασεις στανταρ αχαχα