Πρώτο μάθημα εκπαίδευσης!!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Καλησπέρα σε όλους!
Σήμερα κάναμε το πρώτο μάθημα εκπαίδευσής μας!
Ο εκπαιδευτής ήρθε στο σπίτι μας,συζητήσαμε κάποια πράγματα για την μικρή (ηλικία,από που την πήρα,προβλήματα που έχουμε,αν έχουμε κάνει κάποια εκπαίδευση μόνες μας) και μετά ξεκινήσαμε την εκπαίδευση!
Επαναλάβαμε τις εντολές που ήδη ήξερε η fifi και χρησιμοποιήσαμε το κλίκερ!
Η μικρή τα πήγαινε μια χαρά και άκουγε και τον εκπαιδευτή και εμένα!
Ξεκινήσαμε με το "κάτσε",το "ξάπλα" και το "έλα" και μετά κάναμε και το "μείνε" (νέα εντολή) όπου πήγε πολύ καλά!!!!:D:D:D:D:D

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Ευχαριστούμε πολύ!!
Είχαμε προβλήματα κοινωνικοποίησης και έτρωγε διάφορα οπότε αποφασίσαμε να διαθέσουμε χρόνο και χρήμα στην μικρή για να έχουμε καλύτερη συμβίωση και να συνεννοούμαστε ευκολότερα!
Φαντάσου οτι την προηγούμενη βδομάδα έφαγε 20 εκατοστά από το καλώδιο του φορτιστή και ήταν κακόκεφη και έκανε εμετό οπότε πήγαμε για ακτινογραφίες και υπέρηχο γιατί είχαμε ανησυχήσει!!!
Επίσης στην βόλτα δεν προχωρούσε και δεν ήξερα πως να το χειριστώ οπότε η βοήθεια του ειδικού ήταν απαραίτητη!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Τότε πολύ καλά κάνατε,και εύχομαι να ξεπεράσετε όλα τα θεματάκια σας σύντομα :)

Βλέπω πως βρίσκεσαι στην Λάρισα.
Θα ήθελες (είτε δημοσίως είτε με π.μ.) να μου πεις ποιον εκπαιδευτή έχετε;
Γιατί δεν γνωρίζω κανέναν από εκεί, και σκεφτόμαστε και εμείς να δούμε κάποιον εκπαιδευτή κάποια στιγμή.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Δεν είμαι από Λάρισα αλλά από Βόλο απλα σπουδάζω στην Λάρισα!
Ο εκπαιδευτής μας είναι στον Βόλο αλλά κάνει συνεδρίες σε όλη τη Θεσσαλία και αυτή την περίοδο πηγαίνει και στην Λάρισα!
Και εμείς που από Σεπτεμβριο θα πάμε πάλι Λάρισα,θα έρχεται εκεί!
Λέγεται Βασίλης Χαρίσης!
Αν θες,σου στέλνω και το κινητό του σε π.μ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.252
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97