θα παρω ένα κουτάβι 50 ημερών τί μπορω να κάνω την πρωτη ημέρα και νυχτα ωστε να ειναι πιο ανωδυνος ο αποχωρισμος απο την μητερα και την τοκοομαδα?
ειναι πολυ κοντα 5 λεπτα με αυτοκινητο αυτο θα γινει σε τρεις εβδομαδεςαπο που φιλε μου?
ποση αποσταση εχει απο το εκτροφειο?ως το σπιτι σου?
δεν πρεπει να εχεις παρακολουθησεις το ζητημα δεν ειναι ακριβως αλλα μπορεις να διαβασεις το ολο θεμα σε χθεσινη δημοσιευσηκαλα τοσο τυχερος?διπλα απο το εκτροφειο μενεις?
που μπορω να το βρω αυτο?Αν μου επιτρέπεις μία υπόδειξη, θα σου έλεγα να διαθέσεις πολύ χρόνο στο διάβασμα θεμάτων του forum που αφορούν σε όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν.
Εκεί είμαι σίγουρος ότι θα βρείς τις περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματα σου
Το forum εκτός από τόπος συζητήσεων σε πραγματικό χρόνο, είναι και μία ανεκτίμητη βιβλιοθήκη για τα θέματα του σκύλου
Μπες σε επιμέρους θεματολογίες, διάβασε παλαιότερα θέματα που έχουν ανοίξει μέλη που θεωρείς ότι ξέρουν το αντικείμενο και πίστεψε με θα έχει πολύ ενδιαφέρον
χα χα χα χα χα χα χα......................... τυχη βουνο!! θα θελα πολυ να μου εξηγησεις γιατι ειναι τοσο τυχερος καποιος που μενει διπλα απο εκτροφειο!! please!!καλα τοσο τυχερος?διπλα απο το εκτροφειο μενεις?
ευκολάκιχα χα χα χα χα χα χα......................... τυχη βουνο!! θα θελα πολυ να μου εξηγησεις γιατι ειναι τοσο τυχερος καποιος που μενει διπλα απο εκτροφειο!! please!!
*off topic*ευκολάκι
αν εγώ έμενα δίπλα από εκτροφείο γκρένενταλ θα με είχαν βαρεθεί τόοοοοσο πολύ που θα μου τα είχαν χαρίσει όλαααα
είναι επεισοδιακή γι' αυτό. Η άλλη είναι κυρία και γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης, απ' αυτές που θα μπορούσαν στις Κάννες είτε με μια πανάκριβη τουαλέτα με κοψίματα, είτε ακόμη και με μια ρακένδυτη φόρμα να σε σύρουν απ' τη μύτη*off topic*
Φιλε γριφο παρακολουθω τα γραφομενα σου συχνα μιας και πιστευω οτι εχεις γνωσεις παρατηρω οτι 10 φορες θα αναφερθεις στην βελγα σου και 1 στην χασκινα..Μηπως της εχεις μια παραπανω αδυναμια?Λεω εγω τωρα ...
**οff topic**