αμπούλα τις έβαλε το σπρει είναι για ++ δημήτρης δεν έχω παιδιά είμαι 20 χρονών και πραγματικά έχω πάθει ψύχωση με το κουτάβι..ασχολούμαι σαν τρελός και γι αυτό βλέπεις έχω ανοίξει 100 θέματα δεν την έχω χτυπήσει ποτε..η μάνα μ μια φορά της έριξε μια με την εφημερίδα αλλα μόλις της εξήγησα τι παίζει δεν το ξαναέκανε για να είμαστε και ειλικρινείς..μια χαρά ακούει και με το μή και την βαριά φωνή..με την φυλή είχα πάθει κόλλημα πρίν την αποκτήσω είχα ένα ημίαιμο βέλγικο με γκόντλεν απίστευτο κουτάβι μακάρι να ήταν μαζί μας.. αλλα πραγματικά αυτή είναι πραγματικά ότι είμαι εγώ σε σκύλο προς το παρόν προσπαθούμε να βρούμε κώδικα επικοινωνίας..είναι απίστευτη..να σου πώ ρε συ δείξε μου καμια φώτο της δικιάς σου άμα έχεις..και απο όταν ήταν κουτάβι
Κώδικας επικοινωνίας δεν χρειάζεται, θα σε καταλάβαινει απο μόνη της, πριν της μιλήσεις!
Θα σου πω περιστατικό που με άφησε άφωνο οταν ήταν ακόμα πολύ μικρούλα, έκει ήταν που έπαθα και το 1ο μου κόλλημα με την σκυλίτσα μου...
Σκέψου τώρα 8-10 άτομα κάθε μερα σπίτι μου (μαζι με την ΕΛΣΑ, μέλος της παρέας.) χειμώνας, και όλοι μαζί γυρο απο το τζάκι να παιζουμε χαρτάκι, εγώ πάντα σε συγκεκριμένη θέση δίπλα στο τζακι, και πάντα με την ΕΛΣΑ στα ποδια να κάθομαι πάνω σε ένα μαξιλάρι... κάποια απο αυτές τις ημέρες λοιπόν για κάποιον λόγο εκει που παιζαμε χαρτια, βγηκαμε όλοι απο το σπίτι και μόλις λεμε να μπούμε μέσα, βλέπεις την ΕΛΣΑ πηγαίνει και κάθετε στην θέση μου... παει κάποιος να παρει το μαξιλάρι μας ( είχα μονο 3-4 ) και του γρυλίζει, παει ο επόμενος, και καλά να κατσει στην θέση μου, πάλι το ίδιο, αφου τελικά είχαν μπει όλοι μεσα και είχαν κάτσει, κλεινω την πορτα και κατευθείνομαι προς τα εκει, σηκώνετε να κατσω στο μαξιλάρι που μου είχε κρατήσει ( την θέση μας)... η ΕΛΣΑ 3.5 - 4 μηνών τότε.
Αυτο που σου περιγράφω δεν είναι τιποτα μπροστά σε αυτά που έχω ζήσει με το σκυλί αυτο, παρεά με την κόρη μου... λατρεία, αγάπη, προστασία μονο αυτο σου λέω... θα μπορούσα να σου γράφω όλη νυχτα με περιστατικα ένδειξης προστασιας που έχει προς την μικρή
λινκ για κάποιες απο τις φοτογραφίες:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.52452373015.68136.652313015&type=3&l=a44e119b87