Πρόταση για προσθήκη φυλής

cesar millan

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2012
101
0
Καλημερα...

Καλα ξερω οτι σαν νεος δεν δικαιουμαι να ζηταω και πολλα πολλα :p , απλα ηθελα να πω την γνωμη μου για κατι...

Προτεινω λοιπον προς την ομαδα διαχειρισης του φορουμ, στην ενοτητα ετουτη >ΦΥΛΕΣ ΣΚΥΛΩΝ< να γινει μια προσθηκη και της φυλης Πεκινουα... Θα μας φαει το μαραζι εμας τους pekingese fun?
Εδω για Πινσερ υπαρχει :p Αδικια μεγαλη *bobmarley*

Αυτα απο μενα .... Περιμενω να εισακουστω αν γινεται :cool: ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν χρειάζεται να το ζητάς.
Μπορείς να γράψεις ένα άρθρο, στα Ελληνικά εννοείται και να το ποστάρεις στην αντίστοιχη ομάδα.
Αν χρησιμοποιήσεις κείμενα τρίτων, πρέπει υποχρεωτικά να αναφέρεις την πηγή.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εύκολο!
Εσύ που έχεις όρεξη για την φυλή, πας στο group 9 που ανήκει το pekignese και ανοίγεις ένα ωραίο θέμα και γράφεις ότι θες!
Στην συνέχεια ελπίζεις να υπάρχει ενδιαφέρον για την φυλή κι όσα έγραψες και να γίνει μια ωραία κι αναλυτική συζήτηση!

edit: Τελευταίος και καταιδρωμένος....

cesar millan

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2012
101
0
.... Δηλ εχω free pass να κανω κατι τετοιο? Νομιζα οτι απαγορευοταν κατι τετοιο γιατι δεν αναφερε την φυλη αυτη εξω απο το section ....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μπορείς να γράφεις και να ανοίγεις θέμα σε όποιο τμήμα του forum με εξαίρεση στα subforum molosser, rottweiler και Dogo Argentino, στα οποία για να γράψεις πρέπει να στείλεις τα στοιχεία σου στον admin!

cesar millan

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2012
101
0
Μπορείς να γράφεις και να ανοίγεις θέμα σε όποιο τμήμα του forum με εξαίρεση στα subforum molosser, rottweiler και Dogo Argentino, στα οποία για να γράψεις πρέπει να στείλεις τα στοιχεία σου στον admin!
Thanks για την εξηγηση foibos !!!

Μια ακομα απορια και μετα αν θελετε μπορειτε να κλεισετε το thread, γιατι στα συγκεκριμενα sections που ανεφερες πιο πανω πρεπει να "φακελωθω" για να εχω access?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Επειδή εκεί οι συζητήσεις για τις φυλές είναι λίγο περισσότερο σε βάθος, αποφασίστηκε από τον admin ως δικλείδα ασφαλείας ώστε όποιος γράφει να σκέφτεται και δεύτερη φορά ότι δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του!

cesar millan

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2012
101
0
Επειδή εκεί οι συζητήσεις για τις φυλές είναι λίγο περισσότερο σε βάθος, αποφασίστηκε από τον admin ως δικλείδα ασφαλείας ώστε όποιος γράφει να σκέφτεται και δεύτερη φορά ότι δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του!
Καταλαβα foibos, σε ευχαριστω και παλι για την απαντηση...

Αν θελεις μπορεις να κλεισεις το θεμα, εχω καλυφθει στο 100%

Καλο σ/κ :D