Πρόσκληση για... εκπαίδευση!

Lacta

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
95
0
Thessaloniki
Καλησπέρα αγαπητα μέλη!Μόλις χθες ξεκινήσαμε εκπαίδευση προκειμένου να απαλλαχτει η Λάκτα απο τον φόβο της για ανθρώπους και σκυλια!Χρειαζόμαστε λοιπον ορισμένους ανθρώπους με διάθεση, άγνωστους στη Λάκτα για να εφαρμόσουμε τις ασκήσεις!Όσοι πιστοί παρακαλούμε πολυ πολυ να επικοινωνήσετε!Η διαδικασία δεν ξεπερνάει τα 10 λεπτά!Να και μια ευκαιρία για να σας γνωρίσουμε!

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικά!

Lacta

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
95
0
Thessaloniki
Εγω μπορώ !!! Αλλα δεν ξέρω άμα γίνεται επειδή την έχω δει την Λακτίτσα :) Μπορεί να με θυμάται?
Ευχαριστω πολυ!Η εκπαιδευτρια εννοεί ότι χρειάζονται άτομα που να μην τα βλέπει καθε μερα!Ελπιζω να σου ειναι εύκολο να έρθεις στη Χαριλάου και δυστυχώς χωρις τον Ντιλαν απο Δευτέρα.Και πάλι σ ευχαριστω παρα πολυ για τη βοήθεια!

Lacta

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
95
0
Thessaloniki
Ευκόλο μου είνα να έρθω αλλα δεν είναι σίγουρο για Δευτέρα !! Τί ώρα περίπου ?
Βασικά οποια μερα και ωρα θέλεις μεχρι την Πέμπτη το απόγευμα!

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
ΟΚ !! θα σε ενημερώσω λοιπόν σύντομα για Δευτέρα και αν όχι, μιλάμε για Τρίτη :) :) !!! Τα φιλιά μου στη Λακτά !

MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Καλησπέρα αγαπητα μέλη!Μόλις χθες ξεκινήσαμε εκπαίδευση προκειμένου να απαλλαχτει η Λάκτα απο τον φόβο της για ανθρώπους και σκυλια!Χρειαζόμαστε λοιπον ορισμένους ανθρώπους με διάθεση, άγνωστους στη Λάκτα για να εφαρμόσουμε τις ασκήσεις!Όσοι πιστοί παρακαλούμε πολυ πολυ να επικοινωνήσετε!Η διαδικασία δεν ξεπερνάει τα 10 λεπτά!Να και μια ευκαιρία για να σας γνωρίσουμε!

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικά!
Με μεγαλη μας χαρα να βοηθήσουμε κι εμείς! Το μόνο κακό είναι οτι είμαι ελέυθερη πρωινά, Τετάρτες όλη μέρα. Αλλά απο τις 31 Μαίου θα είμαι ελέυθερη όλη μέρα, κάθε μέρα... Ίσως είναι καλή ευκαιρία και για μένα γιατί μάλλον θα την ρειαστώ την εκπαιδεύτρια σου, μιας και ο Φιντελάκος δεν σκαμπάζει από υπακοή! Στείλε μου private για που και πότε!

Lacta

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
95
0
Thessaloniki
Σας ευχαριστω πολυ για την ανταπόκριση!Ελπιζω να βολεψουν οι ωρες για να καταφέρουμε να βρεθούμε!

plagal

Member
9 Φεβρουαρίου 2009
5
0
και εμεις ενδιαφερομαστε.δεν ξερω ισως το οτι ειναι και ιδια ρατσα να βοηθησει.επισης το γεγονος οτι η λακτα ειναι στειρωμενη θα βοηθησει να μην το παρει ο δικος μας αλλιως το θεμα :)
τωρα για ωρες κλπ δεν ξερω.το συζηταμε αν θελετε.επισης με την προυποθεση να ειμαστε και σχετικα κοντα.εμεις ειμαστε ανω τουμπα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97