Πρόβλημα? (Jack Russell που δαγκώνει στο παιχνίδι)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
καλησπερα σε ολους! παρακολουθω το site 2.5 μηνες τωρα εχω κανει καλωσορισμα και τα σχετικα και απλα παρακολουθω καθε μερα τις συζητησεις. Δεν postaro για 3 λογους! 1. δεν εχω γνωσεις 2. καλυπτομαι 3. ενοχες! ενοχες που το συντροφακι μου ειναι προιον puppymill για το οποιο ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ αλλα δεν με απαλλασει τιποτα τις ανευθυνοτητας μου anyway... το μαιρακι μου μεγαλωνει υπεροχα ειναι jack russell και εξαιρετικο σε ολα πλην ενος,,, ενω μαζι μου ειναι τελεια οταν ερθει ανθρωπος σπιτι γινεται πολεμος!!!! οχι επιθεσης απλα παιζουμε και παιζω σημαινει αρπαζω!!! δαγκωνω δεν ακουω!!! καταλαβα πως επειδη ηρθε στην κατοχη μου με χαρτια 2,5 μηνων (ελεγαν) αλλα ήταν 1.5 δεν κοινωνικοποιηθηκε απο μαμα και αδερφια οπως επρεπε! και νομιζει πως δαγκωνω ειναι παιζω εχω κανει τα πάντα... να φωναξω να την αφησω μονη για λιγο να σταματησω να παιζω... οι δυο μας? τελεια!!! ανθρωπος στο σπιτι? πολεμος!!! παιχνιδιου οχι επιθετικοτητας!!! ισως φταιει και η αδυναμια που τις εχω... ευχαριστω

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
πρωτον δεν σημαινει τιποτε οτι "δεν εχεις γνωσεις"...ολοι συνεισφερουμε και δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα ΟΙ κυνολογοι...

δευτερον ΔΕΝ μπορει να καλυπτεσαι σε ολα...

τριτον οπως και να εχει ακομα και τωρα,εμαθες τι εστι puppy mills...καλλιο αργα παρα ποτε!Επισης εφ'οσον το σκυλακι σου εχει υγεια,ευχομαι να περασετε μια ευτυχισμενη ζωη μαζι.

τεταρτον.... καλως ηρθες και παλι.:):)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Γεια σου Ελλη με την σκυλουμπα σου!:D

Ολα θα γινουν!Μην στεναχωριεσαι!Αρκει να εχεις ορεξη να ενημερωθεις!Αφου μπηκες σε αυτο το τρυπακι κερδισμενη θα βγεις!

Υ.Γ.: Σε παρακαλω απο δω και περα να ποσταρεις και να ρωτας!;)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
αυτο το σκυλι δεν θα πάψει να με εκπλήσει ποτέ!!! επειδή είμαι τρελλη για δέσιμο και δεν θέλω να τη αφηνω μονη της ποτέ (η αδυναμία που λέγαμε) την πηρα μαζί μου στο γήπεδο! φυσικά αν δυσφορούσε εφευγα αμέσως! αλλά έκατσε και τις άρεσε φοβερα παρά την έκβαση του αγώνα... και τις άρεσε και όλο το στρατηγικό σχέδιο που έκανα για να τη βάλω μέσα... τι να πω... είμαστε και οι δύο για ψυχιατρο μαλλον

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Φυσικά!!!! σιγά που δεν θα την έπαιρνα,,, και στο γήπεδο και σε καφετέριες.... έχει εξοικειωθεί με το άθλημα πλέον:p (το δάγκωμα επιλεκτικά το κρατήσαμε για οπαδούς αντίπαλων ομάδων):D

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Χαχαχα! Εμένα ποτέ σε ξένους γτ δν ξέρει αντιδράσεις κ δν θέλει να τν μαλώνεις! Σε μας αν έχει όρεξη για παιχνίδι έρχεται κ σκάβει τα χέρια μας να τα κουνήσουμε για να τα πνίξει! Αυτό με τις αντίπαλες ομάδες δν το είχα σκεφτεί! χαχα!

Αλλά την έχω πάρει -όταν ήταν 3 μηνών- σε κλάμπ να ξενυχτήσει μαζί μου ως τις 7! Είχα γενέθλια κ που να την άφηνα? Είχε γυρίσει όλο το μαγαζί, από αγκαλιά σε αγκαλιά! :p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Το σκάψιμο στα χέρια (που πονάει το άτιμο:eek: ) το κάνει αν κλείσεις το χέρι σου και καλά ότι της κρύβεις κάτι....

Και αν όντως είναι κάτι μέσα μαύρο φίδι που σε έφαγε,,,,,, :D

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Α εμείς είμαστε πιο vocal! Αν της πεις "Τι είναι Τσίλι μου?" -για οτιδήποτε- κοιτάει γύρω-γύρω ψάχνοντας κ παραμιλάει με παράπονο! Αν καταλάβει ότι την κοροιδεύεις, έχει κ κραυγές αγανάκτηση το εφέ!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
,,,, Καρμποναρισμένα βγαίνουν αυτά???? Φωτοκόπια τελείως????

Μια από τα ίδια αλλά με το <Ποιος είναι> χε χε χε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97