Πρόβλημα - ταξίδι δίχως το σκύλο

GearD

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
45
0
Πατρα
Ρε παιδες εχω ενα προβλημα πριν παρω σκυλο.
Αν θελω να κανω ενα ταξιδακι με την οικογενεια μου χωρις τον σκυλο , τι γινεται?
Καταλαβαινω οτι ο σκυλος ειναι μελος της οικογενειας και η καλυτερη λυση ειναι να τον παρω μαζι αλλα αν αφησουμε αυτην την επιλογη . . . ? :confused:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μπορεί να στο κρατήσει κάποιος φίλος ή συγγενής που αγαπάει τα σκυλιά και θα ακούσει τις οδηγίες που θα του δώσεις...
ή
Μπορείς να το αφήσεις σε πανσιόν...

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Η' θα πρεπει να τον αφησεις σε καποιο συγγενικο σου προσωπο η' φιλο η' να τον πας σε ενα ξενοδοχειο σκυλων....
Kritikopoula μαζι γραφαμε... :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κάνε πρώτα όλη την έρευνα που χρειάζεται για να πάρεις το σκυλί που σου ταιριάζει και θα έρθει και η ώρα για την πανσιόν, don't worry
Εμείς μέχρι τώρα την έχουμε χρειαστεί ελάχιστα, προσπαθούμε να προγραμματίζουμε τα ταξίδια μας συμπεριλαμβανομένου του σκύλου

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Πολύ καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι όλα πριν το αποφασίσεις.
Όταν θα αρχίσεις να τον παίρνεις μαζί σου θα δεις πως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να νομίζεις και θα το απολάυσεις και εσύ και ο σκύλος φυσικά. Εννοείται όμως ότι υπάρχουν μέρη που δεν μπορείς να τον πάρεις μαζί, μια λύση είναι η πανσιόν, εάν πάρεις τον σκύλο σου από εκτροφείο πολλοί εκτροφείς τα κρατάνε εάν χρειαστεί με τιμές καλύτερες από ότι οι πανσιόν.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Στην Πατρα απ οσο ξερω οι πανσιον που υπαρχουν (για 2 που ξερω οτι λειτουργουν εδω) δεν παιρνουν πανω απο 20 ευρω τη μερα....οχι οτι ειναι λιγα βεβαια....αλλα δεν ειναι κ 50αρικο!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
όντως οι πανσιον είναι πολύ ακριβές έχω ακούσει και για 50ε την ημέρα
Σιγά καλέ... που θα μείνει ο σκύλος, στο Hilton?
Yπερβολική μου ακόυγεται η τιμή. Αυτές που έχω ακούσει εγώ είναι από 25 και κάτω.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Σιγά καλέ... που θα μείνει ο σκύλος, στο Hilton?
Yπερβολική μου ακόυγεται η τιμή. Αυτές που έχω ακούσει εγώ είναι από 25 και κάτω.
ξέρω κυρία έψαχνε φιλοξενία για το σκύλο της και ρώτησε στο Πειραιά και της είπαν 50ε την ημέρα και όλη την μερα μεσα στο κλουβί

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να ψάξει αλλού αυτή η κυρία, σιγουρα υπάρχουν καλύτερες συνθήκες σε καλύτερες τιμές!

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
ξέρω κυρία έψαχνε φιλοξενία για το σκύλο της και ρώτησε στο Πειραιά και της είπαν 50ε την ημέρα και όλη την μερα μεσα στο κλουβί
Ή εσύ υπερβάλλεις, ή η κυρία που λες έλεγε μπαρούφες...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Η κυρία βρήκε απο μένα! φιλοξενώ στο σπίτι ένα σκύλο αρσενικό στειρωμένο ή θηλυκό...αυτο είχε γίνει πριν 6 μήνες