Πρόβλημα στη βόλτα

Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Καλησπέρα σας.!

Τις τελευταίες μέρες προβληματίζομαι έντονα με τη βόλτα της μικρής. Ενώ παλιά πέταγε τη σκούφια της και κάναμε αγώνα να κόψουμε το τράβηγμα από τον ενθουσιασμό της, τώρα στα μισά της διαδρομής, ιδιαίτερα το βράδυ, πηδάει πάνω μου και θέλει να την πάρω αγκαλιά. Μόλις της λέω ''πάμε σπίτι'' κάνει μεταβολή και θέλει να τρέξει κιόλας.

Σκέφτηκα μήπως εξαιτίας της ζέστης κουράζεται υπερβολικά, αλλά αυτό το κάνει μετά απο δέκα λεπτά περπάτημα. Η όρεξη της είναι μια χαρά, και η διαθεσή της επίσης, στα φυσιολογικά πλάισια αναλογικά με τη θερμοκρασία.

Την βγάζω αφού πέσει ο ήλιος και πολύ νωρίς το πρωί και μία το μεσημέρι ίσα ίσα για τσίσα. Μήπως να ελαττώσω την ώρα της βόλτας..? Φοβάμαι μην δεν της αρέσει κι αυτό και δεν εκτονώνεται έτσι αρκετά. Έχει αντιμετωπίσει κανεις κάτι παρόμοιο..? Ευχαριστώ:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν είναι η θερμοκρασία!

Η απότομη αλλαγή είναι από κάτι άλλο...

Ενώ παλιά πέταγε τη σκούφια της και κάναμε αγώνα να κόψουμε το τράβηγμα από τον ενθουσιασμό της, τώρα στα μισά της διαδρομής, ιδιαίτερα το βράδυ, πηδάει πάνω μου και θέλει να την πάρω αγκαλιά. Μόλις της λέω ''πάμε σπίτι'' κάνει μεταβολή και θέλει να τρέξει κιόλας.
Ψάξε στο περιβάλλον σας μήπως έχει συνδυάσει κάτι με κάτι και έχει αυτήν την αντίδραση!
Προσπάθησε να εστιάσεις όταν το κάνει τι είναι αυτό που την κάνει να αλλάξει συμπεριφορά!
Κάποιος ήχος, κάποιος σημάδι στην πορεία σας!Άλλαξε αν γίνεται για μερικές μέρες το δρομολόγια σας ή αλλάξτε και γειτονιά, πήγαινε βγάλ'την βόλτα σε ένα άλλο πλησιέστερο μέρος από αυτό που βγαίνετε!"Κόψε" αντιδράσεις!

Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Μου πέρασε από το μυαλό μήπως έχει φοβηθεί (και) κάτι άλλο, αλλά όλα είναι ίδια και απαράλλαχτα.. Εκτός αν κάτι μου ξέφυγε. Θα δοκιμάσω όντως να αλλάξουμε διαδρομή και γειτονιές. Ευχαριστώ..!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ