Πρόβλημα σε κινητό με android!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Δεν μπορω να δω το φορουμ απο το κινητο μου. Μου βγαζει τη σελιδα τελειως αλλιως και δεν με αφηνει να να διαβασω θεματα, βλεπω μονο την αρχικη σελιδα,χωρις καμια εικονα αλλα ουτε και το λογοτυπο του φορουμ... Εχει κανεις παρομοιο προβλημα?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πες μου αν χρησιμοποιεις τον stock browser ή οχι και θα σου πω τι να κανεις. Μια ρυθμιση ειναι.

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
λοιπον το ιδιο ακριβως θεμα με το φιλο το ειδα και γω στο αιφον μου χθες..λοιπον αν μπαινεις απ τον browser του κινητου σου κατω κατω στη σελιδα νομιζω λεει 'εμφανιση πληρης σελιδας' και αν το επιλεξεις θα στο δειχνει οπως το βλεπεις και στο pc σου..Το tapatalk χρησιμοποιω προσωπικα εγω στο iphone..Αν ειναι συμβατο και σε android συσκευες,κατεβασε το,,αξιζει!! :)

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Με τον απλο browser μπαινω... Θα κοιταξω αυτα που μου ειπες thanosrx8 αν και ειμαι φιλη:p

Ευχαριστω για τις απαντησεις ολους!

Edit: Το ελυσα με το full site που ελεγε κατω κατω στη σελιδα! Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως! :)

Last edited:

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Με τον απλο browser μπαινω... Θα κοιταξω αυτα που μου ειπες thanosrx8 αν και ειμαι φιλη:p

Ευχαριστω για τις απαντησεις ολους!

Edit: Το ελυσα με το full site που ελεγε κατω κατω στη σελιδα! Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως! :)
να με συγχωρεις τοτε,,δεν το ηξερα :) χαρα μου που βοηθησα :)