Aryas

Member
10 Αυγούστου 2021
7
0
30
Παιδια γεια σας. Εχω το εξης προβλημα. Πριν λιγο καιρο, ηρθε και γεννησε μια αδεσποτη γατα στην αποθηκη μας. Εμεις στο σπιτι εχουμε 2 σκυλια και 2 γατες, καθε μηνα με αμπουλες, δεν ειχαμε ποτε το παραμικρο προβλημα με παρασιτα.
Βγαινει η αδεσποτη γατα απο την αποθηκη με τα γατακια στην αυλη και να ειναι γεματα ψυλλους! Τρομαχτικα γεματα!
Εκανα αποπαρασιτωση και στη γατα και στα γατακια ( γιατι σιγουρα θα παθαιναν κατι ετσι οπως ηταν ), καθαρισαν εντελως αλλα τωρα μαντεψτε, η αυλη μας ειναι μεσα στον ψυλλο! Ειναι ενας εφιαλτης. Τα σκυλια μας με αμπουλα vectra γεμιζουν συνεχεια, βεβαια μετα απο λιγο πεθαινουν οι ψυλλοι, αλλα ξαναγεμιζουν.
Καθαριζουμε συχνα και πηρα ενα σπρει για ψυλλους ( dobol ), εκανα εναν καλο πρωτο ψεκασμο και τωρα 3 μερες μετα βλεπω παλι ψυλλους. Περιττο να πω οτι εχω και εγω ο ιδιος τσιμπηματα πανω μου. Η κτηνιατρος μας ειναι καθησυχαστικη, λεει πως αν τα ζωα στο σπιτι παιρνουν τη θεραπεια καθε μηνα και ψεκασω αλλη μια φορα με dobol θα πεθανουν ολοι εντελει ( γιατι τωρα ακομα σκανε τα αυγα και βγαινουν καινουριοι ).

Θελω να σας ρωτησω, αν καποιος απο εσας ειχε το ιδιο προβλημα, ποσο χρονο πηρε; Διαβαζω σε ξενα φορουμς για μηνες και χρονια και εχω πανικοβληθει, θα κολλησουμε και καμια αρρωστια! Επισης, υπαρχει καποιο σπρει που να σκοτωνει τα αυγα τους; Γιατι αυτο που μας εδωσε η κτηνιατρος μας, το dobol, σκοτωνει μονο ενηλικες ψυλλους. Θελω να ξεμπερδεψω οσο το δυνατον γρηγοροτερα, δε μπορω να βλεπω τα ζωα μου να βασανιζονται! Οποιαδηποτε συμβουλη καλοδεχουμενη! Βοηθεια παιδια!