Πρόβλημα με την "τουαλέτα" μας!!!

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Το πρόβλημα μας ειναι το εξής... Για μια βδομάδα είχα δώσει στους γονείς μου τον Πρίγκιπα.. Έγω τον βγάζω βόλτα παντα μετα τις 7 με 8 που τελειώνω τα μαθηματά μου, ο μπαμπάς μου όμως πηγαίνει τα άλλα σκυλάκια μας βόλτα μετα τις 10 το βράδυ κι ετσι κι τον Πριγκιπα τον πηγαινε εκει την ωρα...
Όμως απο την μέρα που ήρθαμε ξανα στο σπίτι τον πάω βολτα μετα τις 8 κι δεν μου κανει τα κακάκια του εξω... παρα το πρωι που ξυπνάω βλέπω οτι με έχει "κεράσει" στην πάνα...
Γιατί δεν τα κάνει οταν βγαίνουμε βόλτα??..
Φταίει που για μια βδομάδα αλλαξε η ώρα της βόλτας??...

Ευχαριστώ πολύ...
Γωγώ...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Άλλαξαν μήπως και τα ωράρια σίτισης του?
Ίσως να φταίει κι αυτό που λες...(αν και μια εβδομάδα δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, για να ξεσυνηθίσει..., λέω εγώ τώρα...)
Ίσως αν δοκίμαζες να τον βγάζεις λίγο πιο αργά απ'τις 8...
Τι θέλω να πω..
Τη μια μέρα κατά τις 9.30, την επόμενη 9.15, 9.00 κοκ..., μέχρι να ξαναμπεί στο κανονικό σας πρόγραμμα...
(αν και πάλι νομίζω πως μια εβδομάδα δεν είναι πολύ...)

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
οχι 2 φορές βγαίνουμε... μια το πρωί που θα ξυπνήσουμε που θα ειναι σύντομη η βόλτα μας δηλαδή κανενα τετρατο και το βραδυ που ειναι καμια ωρίτσα...

Οι γονείς μου παρα τις φωνες που βάζω τους εχουν ολη μέρα την τροφή στο μπολ... εγω του την βάζω το πρωί και το βράδυ... 2 φορες την μερα τρώει... για κανενα τεταρτο και μετα τελος...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97