Πρόβλημα με την ουρά!

vasok

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
91
0
trikala
Γεια σας !Εχω ενα μποξερακι 4 μηνων με την ουριτσα του.!!!Ολοι μου λενε να την κοψω αλλα εγω δεν θελω,μου λενε θα την δαγκωνει και θα την κοψει και οτι θα την χτυπαει και θα αιμοραγει δεν ξερω τι να κανω.Αρχισε την δαγκωνει βεβαια αλλα ο κτηνιατρος μου λεει οτι δεν προκυτε να τιν κοψει,αλλα εγω ανυσηχω.Πιστευω οτι ειναι αργα κιολας σε τετοια ηλικια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
vasok καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
Μην την κόψεις την ουρίτσα. Αστην στην ησυχία της. Μην δίνεις καμμία σημασία σε όσους κουλούς μύθους, σου λένε οι διάφοροι άσχετοι. Zεις σε διαμέρισμα και το σκυλάκι μαζί σου;

vasok

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
91
0
trikala
δεν ξερω ρε παιδια εχω αγχωθει πολυ...σε χωριο μενω το σκυλι το εχουμε ολη μερα σπιτι αλλα και με τισ βολτεσ του καθε μερα!απλα φοβαμαι μην την κανει πληγες συνεχεια και ειμαι συνεχεια με θεραπειες!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν ισχύει αυτό που λες.
Αλλιώς θα έπρεπε όλα τα σκυλιά, να είναι κολοβά...

Μόνο υπό πολύ συγκεκριμένες και ειδικές συνθήκες, υπάρχει λόγος να κόβεται η ουρά, αλλά αν ανήκες σε τέτοια κατηγορία, δεν θα ρώταγες εμάς.
Θα ήξερες αν πρέπει ή όχι και πότε, να την κόψεις.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Πρός Θεού, μην του κόψεις την ουρά ! Αυτά είναι μύθοι - κόψε την ουρά, ψαλίδισε τα αυτιά, και λοιπές γελοιότητες. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ούτε λόγος ανησυχίας ! Και είναι ότι χειρότερο για το σκυλί να μπεί σε αυτή την διαδικασία χωρίς λόγο ...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλά αυτό ότι θα κόψει μόνο του την ουρά το σκυλί είναι από τα πιο τραγικά που έχω ακουσει!:paja1:

Μην αγχώνεσαι φίλε μου, καλά έκανες και δεν έκοψες την ουρά!
1) είναι παράνομο.
2) το σκυλί πονάει χωρίς λόγο.
3) έτσι κι αλλιώς την κόβουν όταν είναι ημερών ακόμα το κουτάβι.

Όμως δεν είναι και πολύ φυσιολογικό να δαγκώνει την ουρά του - εκτός κι αν εννοείς ότι το έκανε μια φορά - το είπες στον κτηνίατρο? Μπορεί να έχει ψύλλους!

Και μπράβο σου που έχεις το σκυλί στο σπίτι και το πας και βόλτες!!
Αν μου πεις ότι το πήρες απο εκτροφέα θα είσαι τέλειος!:D

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
αμα ηταν θα ειχε γεννηθει χωρις ουρα.. η φυση ξερει κατι παραπανω και η δικια μου κινηγα την ουρα της κ τη δαγκωνει... αμα πονουσε θα σταματουσε απλα παιζει πολλα σκυλια το κανουν..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog