Πρόβλημα με σκυλόσπιτο

Lybio

Active Member
22 Απριλίου 2013
30
0
Σπαρτη
καλησεπρα σε ολη την παρεα, πριν λιγο καιρο εφτιξα ενα σπιτακι για το σκυλακο μου , ομως δεν περασε μια βδομαδα και αρχισε να το χαλαει τον εχω βαλει τιμωρια 2 φορες τον εχω μαλωσει αλλα τπτ. Υπαρχει κατι που μπορω να βαλω μεσα στο σπιτακι για να μην το τρωει?

αυτο ειναι το σπιτι:

αυτο ειναι το διαβολακι με το σπιτι του:

και αυτες ειναι οι ζημιες του:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
μεταλλικο πλεγμα... γαλβανιζε πυκνο,,, κουνελοσυρμα δηλαδη,,, αλλα δοκιμασε πρωτα να του βαλεις να εχει μεσα να μασαει κατι αλλο,,, πιο δελεαστικο... κοκκαλα απο πετ-σοπ για δαγκωμα διαρκειας,,,

Lybio

Active Member
22 Απριλίου 2013
30
0
Σπαρτη
Ευχαριστω για την απαντηση σου ,φανταζομαι λες αυτα που ειναι σαν τριχιες ,να του τα πεταξω ετσι μεσα η να του τα κρεμασω?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Ευχαριστω για την απαντηση σου ,φανταζομαι λες αυτα που ειναι σαν τριχιες ,να του τα πεταξω ετσι μεσα η να του τα κρεμασω?
Καμία σχέση νε τριχιές..
Αν καταπίνει τα πάντα να είσαι προσεχτικός στο τι του δίνεις.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
βαλτου μια 3d κ ενα playtation! :p

παντως,το προβλημα δεν το εχει το σπιτακι(ακομα),αλλα ο σκυλος!εκτονωνεται σωστα?βαριεται ευκολα?εχει κανα ψυχολογικο τραυμα απο μικρο?τον παρατησε καμια???

ασχετο...αλεξ καβδας στον θεμο τωρα,ο σαν να τον εχεσε περιστερι!!!!

Lybio

Active Member
22 Απριλίου 2013
30
0
Σπαρτη
χα χα χα .... η αληθεια ειναι πως ειναι υπερβολικα ενεργητικος τον πηγαινω βολτα τρεχουμε παιζουμε του βγαινει η γλωσσα και μολις παμε παλι σπιτι θελει παλι να παιξουμε να τον κυνηγησω και τετοια!

Lybio

Active Member
22 Απριλίου 2013
30
0
Σπαρτη
Μόλις φάει αυτο το σπιτάκι απλά του πέρνεις αλλο:cool:

Αυτο το έκανα και εγω;)
αυτο το σπιτακι ειναι χειροποιητο και εχω φαει πολλες μερες δουλειας και οπως ειναι λογικο το ποναω το σπιτακι! :)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Δεμένο τον έχεις και υποχρεώνεται να μείνει στο σπιτάκι?
Αυτά δεν είναι δαγκώματα, νυχιες είναι....
α) από βαρεμάρα
β) θέλει να του βάλεις κουρτινάκι στο παράθυρο :p

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
η ειναι φαν του καμαρουλα μια σταλια,η του πετραδακι πετραδακι για τα σενα τοχτισα ! :cool:
απο τι υλικο ειναι.. καπου ειχα διαβασει οτι βαζουν ενα σαν πλαστικο που εχουν οι βαρκες,αλλα δεν θυμαμαι καλα..
μπορει να ειναι λαρτζ τυπος και να θελει επαυλη σαν του ροναλντινιο.. :cura:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Με λίγα λόγια, αν ο σκύλος εκτονωθεί σωστά δεν θα χαλάει το σκυλόσπιτο. Πιάσε δουλειά, την σωστή αυτή την φορά.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
το σπιτακι της ειναι στο μπαλκονι για καποιες φορες που ερχοντε φιλοι σπιτι και θελει να τους φαει ολους..κατα τα αλλα εχει καποιες γρατζουνιτσες στο πατωμα γιατι δε βολευεσαι οταν μαθαινεις στα μαλακα...κατα αλλα ουτε που παταει,ολο στο καναπε την βρισκεις απλωμενη η εναλλακτικα το βραδυ στο κρεβατι μας οπου δεν χωραμε αν πουμε οτι θελουμε να κοιμηθουμε κι εγω και ο κυριακος και η κιρκη μαζι...παλι καλα που δουλευει βραδυ ο αντρας μου να κοιμαμαι με την ησυχια μου με το ζουλαπι....

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
της εχω τα πραγματακια της,σκασμενες μπαλες,ρουχα μας,κουβερτονια κτλ. και παντα μας τα επιδεικνυει οταν βγαινουμε εξω....αλλα μαξιλαρι οχι δεν εχω τολμησει γιατι οταν την βγαζουμε εξω(για να κανουμε δουλειες ξερω γω η κατι αλλο) τσαντιζεται πολυ γιατι της χαλαμε την βολεψη...τα μαξιλαρια μονο μεσα στο σπιτι αλλα τα τιμαει δεοντος....βεβαια δε θα ελεγα το ιδιο για τον εαυτο μου γιατι εχω βρει ουκ ολιγες χλεπες ακομη και στα μαξιλαρια και πιστεψε με αυτοματως γινεται δικο της,εχει τον τροπο της παιδι μου...........:p

Lybio

Active Member
22 Απριλίου 2013
30
0
Σπαρτη
η ειναι φαν του καμαρουλα μια σταλια,η του πετραδακι πετραδακι για τα σενα τοχτισα ! :cool:
απο τι υλικο ειναι.. καπου ειχα διαβασει οτι βαζουν ενα σαν πλαστικο που εχουν οι βαρκες,αλλα δεν θυμαμαι καλα..
μπορει να ειναι λαρτζ τυπος και να θελει επαυλη σαν του ροναλντινιο.. :cura:
ειναι απο κοντρα πλακε οκουμε 2cm!

Lybio

Active Member
22 Απριλίου 2013
30
0
Σπαρτη
το κοντρα πλακε θαλασσης για εξωτερικη χρηση μαλλον θα ηταν.. αυτο το οκουμε ειναι αλλο ε ?
το οκουμε ειναι ειδος ξυλου, που εχει η επιφανεια του ξυλου! ειναι πολυ ανθεκτικο στο νερο και στις καιρικες συνθηκες ακομα και αν δεν το βαψεις!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn