Πρόβλημα με νύχι!

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
καλημερα! πριν λιγο η jasmine παιζοντας με τον τακη τραυματησε το νυχι της στο πισω ποδι, εβγαλε αρκετο αιμα, το νυχι εχει στραβωσει! πηρα τον κτηνιατρο και μου ειπε πως εχει σπασει και να το τραβηξω να φυγει αλλα φοβαμαι να το κανω! σας εχει συμβει ποτε?

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ξεχασα! παλιοτερα ειχε ξαναχτυπησει νυχι ειχε βγαλει αιμα αλλα δεν εκανα τιποτα ουτε της εφυγε... αφου δεν εχει εικονα ο γιατροσ πως ειναι σιγουρος πως αν το τραβηξω θα βγει? αμα κατι παει στραβα?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Και στην Ζήβα έχει τύχει, να παίζει σε ένα χοράφι με τον Λήο και απο ένα απότωμο φρενάρισμα της για να τον πιάσει στο κυνηγητό έσπασε το ένα νύχι της, αυτή βέβαια δεν κατάλαβε τίποτα, εγώ είδα στον γυρισμό της βόλτας το αίμα και την πήγα στο κτηνίατρο, της έκοψε το νύχι εκεί που είχε κοπεί και μου είπε να μην ανυσηχώ για τίποτα.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
να το τραβηξω? φοβαμαι μη κανω καμια ζημια! ειναι και μια σταλιτσα! μου ειπε μετα να βαλω μπεταντιν αυτη τωρα το γλυφει γιατι ειχε αιμα πανω

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εμάς πάντως δεν το τράβηξε απλά το έκοψε εκεί που είχε κοπεί στα 2 και τώρα έχει ξανα βγεί όλο μια χαρά. Νομίζω ότι της έβαλε λίγο μπεταντίν και το έδεσε με κάτι για να μην το γλύφει αν και όπως σου είπα εμένα η Ζήβα δεν το πήρε καν χαμπάρι ότι είχε κοπεί άρα δεν το έγλυψε ποτέ. Αν φοβάσαι εσύ να το βγάλεις γιατί δεν πας απο τον κτηνίατρο να το κάνει να υσηχάσεις;

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
γιατι ο κτηνιατρος ειναι 1 ωρα μακρια μπορει ομως να κατεβει αυριο και για το εμβολιο της και να δει και το νυχι! τωρα την εχω αφησει στο κρεβατι της για να ειναι ησυχη μην κανει σβουρες ως συνηθως!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Α, δεν το ήξερα ότι είναι μακρυά σας. Δεν ξέρω τι να σου πω, αν αντέχεις να το βγάλεις εφόσων σου το είπε κιόλας να το κάνεις, κάντο, αν δεν αντέχεις τότε περίμενε μέχρι αύριο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ