Πρόβλημα με δεμένο σκύλο βοήθεια SOS

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Λοιπόν, δίπλα στο εξοχικό μου, κάποιος έχει τον σκύλο του δεμένο έξω απο το σπιτι του( δεν μένει εκει). Το σκυλι είναι δεμένο 24/7 με αποτέλεσμα να έχει γίνει φοβικο, και άγριο( κανεις δεν μπορει να το πλησιασει)και μόλις κάποιος είναι αρκετά σκαλιά κοντά του (ο οικισμός είναι σε σκαλιά) αρχίζει να γαυγιζει για πολλή ώρα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Φιλοζωικη στην Ιθάκη δεν έχει και η αστυνομία δεν πρόκειται ούτε καν να ασχοληθεί. Παιδια βοηθήστε με. Υ.Σ αν μπορέσω θα ανέβασω και φωτογραφιες

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Τι είδους βοήθεια ζητάς;

Τι θα ήθελες να μπορεί να κάνει κάποιος δηλαδή, δεδομένου και του τόπου που είσαι;

Τι προτίθεσαι να κάνεις με το σκυλί, σε περίπτωση που μπορέσεις να το πλησιάσεις;

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
1)Μήπως κάποιος ξέρει κάποια Φιλοζωικη ή κάποια αρμόδια υπηρεσία ή αν μπορουν οι γονείς μου να κάνουν κάποια μήνυση 2) έχεις δίκιο 3) πίστεψε με το σκυλι δεν πλησιαζεται με τίποτα απο κάποιον σαν και εμένα που είναι άπειρη με φοβικα σκυλια. Αν δεν ήταν τόσο άγριο θα προσπαθούσα να το πάρω απο εκει μονη μου, αλλα επειδή είμαι ειλικρινής φοβαμαι πως θα αντιδράσει αν πάω πολυ κοντά του. Εδώ όταν μπαίνω στο σπιτι μου που είναι πολλα σκαλια πιο κάτω σηκώνεται στα δυο πόδια και αρχίζει να γαυγιζει λες και εισέρχεται στον χώρο που φυλάει. Υ.Σ παιδι είμαι γι' αυτο ζητάω την βοήθεια σας

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ξεκίνα να του πετάς λιχουδιές κάθε μέρα και φαγητό γενικά. Με το φαγητό μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα...Μίλα του ήρεμα, από μακριά. Αλλά στην αρχή μόνο λιχουδιές και φαγητό και φεύγεις. Λογικά σε λίγες μέρες θα σε βλέπει και θα κουνάει ουρά...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
1) Μύνηση βάσει νόμου, μπορεί κάλλιστα να γίνει, για πολλούς μάλιστα λόγους. Συμβουλευθείτε δικηγόρο και προχωρείστε σε Εισαγγελική παραγγελία. Είναι διατεθιμένοι οι γονείς σου, να το προχωρήσουν τόσο;

* Από κει και πέρα, αν θέλεις και μέχρι να μπορέσει να γίνει κάτι, που το θεωρώ μάλλον απίθανο, για την δική σου ηρεμία και ασφάλεια, ίσως να προσπαθούσες να τον κάνεις φίλο σου τον σκύλο. Ισως πετώντας του καμμιά λιχουδιά για πολυυυυυύ καιρό, μπορεί κάποια στιγμή να σε δεχθεί και να μην σε φοβάται. Και από κει και πέρα, βλέποντας και κάνοντας.

Με τον δήμο σας επικοινώνησες; Μήπως αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι. Και καλό θα ήταν σε οποιαδήποτε επικοινωνία σου, με οποιαδήποτε υπηρεσία εκτός φιλοζωικής, να βάζεις ως πρωταρχικό ζητούμενο, την δική σου σωματική ακεραιότητα και των δικών σου ή και των απλών περαστικών, δήθεν από την αγριάδα του σκύλου. Φυσικά με το αντίστοιχο έντρομο και ανήσυχο ύφος. Οχι την ευζωία του σκύλου. Μόνο έτσι, υπάρχει μια αμυδρή πιθανότητα να ασχοληθεί κάποιος.

Αν θέλεις, κάνε κανένα τηλέφωνο στα παρακάτω. Δεν ξέρω αν ισχύουν.
Απλώς είναι τα κοντινότερά σου, που μπόρεσανα βρω. Κάνε μια προσπάθεια. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΩΝ
694 698 6589, [email protected]

ΑΧΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
6933224040, [email protected]

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΩΝ 2610996472

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ