Πρόβλημα με Ακιτα

Georgios777

Member
7 Νοεμβρίου 2011
10
0
Μια ερώτηση παιδια..πήγα το 2,5 μηνών Ακιτα για το 2ο εμβόλιο του σήμερα το πρωι και με το που τον έφερα σπίτι,μέχρι και τώρα έχει την ουρα του καρφωμενη προς τα κατω..δεν την ξανασηκωσε απο το πρωι.τα αυτιά του είναι σηκωμενα και τα 2.τι μπορει να έπαθε;1 μήνα που τον έχω την είχε συνεχώς όρθια και στριφτη! Ευχαριστω

Georgios777

Member
7 Νοεμβρίου 2011
10
0
Την κουναει όταν Χαίρεται,την σηκώνει μια στο τόσο αλλα δείχνει σαν να μην μπορει να την κρατήσει ψηλά..2 δευτερόλεπτα και την ρίχνει..ο γιατρός μου είπε ότι μπορει να φοβήθηκε.το θέμα είναι ότι έχει Ορλεάνη για παιχνίδι και φάει.και να φανταστείτε πως δεν του την έχουμε πιάσει ποτε.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες .
τι εννοεις εχει Ορλεανη?
Ειναι σιγουρο οτι δεν ποναει απο το εμβολιο? τον εψαξες?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Αυτό δεν μπορεί να στο πει κανένας.
Αν το κουτάβι σου είναι από εκτροφέα, κάντου ένα τηλέφωνο να τον ενημερώσεις και να ζητήσεις, την γνώμη του.
Αν το κουτάβι σου δεν είναι από εκτροφέα...κακώς...

Georgios777

Member
7 Νοεμβρίου 2011
10
0
Ναι απο iPhone..το ελπίζω πάντως.απλά πιστεύω και εγω πως σοκαριστει γιατί έκλαψε στο εμβόλιο κρι μετα του φύγανε και λίγα τσισακια

Georgios777

Member
7 Νοεμβρίου 2011
10
0
Γεια σας λαό ΠΑΛΙ παιδια.τελικά έχει πρόβλημα με τους αδενες στον κωλακο του και ίσως γι αυτο λέει ο Κτηνιατρος να έχει ριγμενη την ουρα του και να μην μπορει να την κρατήσει ψηλά..κάνανε και το εμβόλιο και του έκατσε κουτί του καημενου του σκύλου..έχει κανείς υπ όψιν τι γίνεται με τους αδενες;;;

Georgios777

Member
7 Νοεμβρίου 2011
10
0
Τους άδειασε,σωστά,και του έδωσε χάπια για 4-5 μέρες..απλά θα ήθελα να ξέρω αν οφείλεται εκει το γεγονός ότι δεν κρατάει όρθια την ουρα του πάνω απο 2-3 δευτερόλεπτα και την έχει συνεχώς κατω σαν να τον ενοχλεί κάτι.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
χμμ δεν κολλάει πολύ αυτό..έτσι και αλλιώς δουλεία του ήταν να τους καθαρίσει..

Όταν παίζει δεν την σηκώνει?

Georgios777

Member
7 Νοεμβρίου 2011
10
0
Μόνο την κουναει αριστερά δεξιά και την σηκώνει όταν τρέχει..ο Κτηνιατρος είπε ότι έχει φλεγμονή στους αδενες του!δείχνει σαν να μην μπορει να την κρατήσει όρθια και στριφτη όπως είναι..την ρίχνει κατευθείαν!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97