Πρόβλημα! (κοπροφαγία)

loulouni

New Member
11 Δεκεμβρίου 2011
4
0
athens
γεια σας!εχω ενα γαλλικο 5 μηνων..
της εδινα τροφη eukanuba και την αλλαξα σε hills εδω και 3-4 μερες..απο τοτε αρχισε να τρωει τις ακαθαρσιεσ της,δεν ξερω αν φταιει η αλλαγη της τροφης η κατι αλλο...δεν εχει αλλαξει ουτε η συμπεριφορα μου,ουτε ο χρονοσ που ασχολουμε μαζι τησ,τιποτα..το εκανε και πιο μικρη,αλλα το ειχε σταματησει απο 3 μηνων..
τωρα προσπαθω οποτε την βλεπω και τα κανει να την απασχολω με κατι για να μην βλεπει και τα μαζευω..απλα αν μπορειτε να μου πειτε,αν ειναι αυτο με την αλλαγη τροφησ,η θα μπορουσε κατι αλλο..

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις πααααρα πολλά σχετικά θέματα. Θα σου πω συνοπτικα ότι από αυτά που έχουμε συζητήσει κατά καιρούς έχει προκύψει ότι μπορεί να ευθύνεται:
1)Η τροφή δεν επαρκεί και πεινάει γι'αυτό τρώει τα κακάκια της
2)Το 1 σε συνδιασμό με το ότι η τροφή είναι πιο γευστική,μυρίζουν οι ακαθαρσίες της διαφορετικά και γι'αυτό τις τρώει.

Προσπάθησε να δώσεις 2 γεύματα μοιράζοντας την τροφή. Επίσης κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις πολλά ακόμα.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Και εμένα όταν ήταν μικρή την hills δεν την πλησίαζε καν!Ούτε καν με συνοδευτικά αναμειγμένα στην τροφή μέχρι που και άνθρωπος θα υπέκυπτε :p
Έτσι της την άλλαξα τις επόμενες μέρες,τυχερά τα σκυλιά της γειτονιές ;)
Ψάξε στο forum υπάρχουν αρκετές τροφές που μπορείς να διαλέξεις!
Εντάξει μην αγχώνεσαι πάντως,δεν είναι και τεράστιο άλυτο πρόβλημα :)

loulouni

New Member
11 Δεκεμβρίου 2011
4
0
athens
εχω διαβασει γι'αυτο το θεμα τις συζητησεισ που εχουν γινει,και γενικα τροπουσ αντιμετωπισησ...
της δινω ετσι κ αλλιως 2 φορεσ την μερα φαι..και τα γραμμαρια ειναι μετρημενα οσα μου ειχε πει ο κτηνιατρος//
ευχαριστω πολυ!

loulouni

New Member
11 Δεκεμβρίου 2011
4
0
athens
Και εμένα όταν ήταν μικρή την hills δεν την πλησίαζε καν!Ούτε καν με συνοδευτικά αναμειγμένα στην τροφή μέχρι που και άνθρωπος θα υπέκυπτε :p
Έτσι της την άλλαξα τις επόμενες μέρες,τυχερά τα σκυλιά της γειτονιές ;)
Ψάξε στο forum υπάρχουν αρκετές τροφές που μπορείς να διαλέξεις!
Εντάξει μην αγχώνεσαι πάντως,δεν είναι και τεράστιο άλυτο πρόβλημα :)
αχχαχα
εμενα ισα ισα την τρωει δεν εχει προβλημα με αυτο,γενικα τρωει τα παντα...
καλα ναι δεν ειναι αλυτο το προβλημα μου,απλα αγχωθηκα γιατι δεν θελω να παθει κατι τρωγοντασ τα..

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
αχχαχα
εμενα ισα ισα την τρωει δεν εχει προβλημα με αυτο,γενικα τρωει τα παντα...
καλα ναι δεν ειναι αλυτο το προβλημα μου,απλα αγχωθηκα γιατι δεν θελω να παθει κατι τρωγοντασ τα..
Δεν παθαίνουν τίποτα!
Μην γίνεται συνέχεια είναι το θέμα!
Ε θα αλλάξεις τροφή απλά!
Άλλα σκυλιά τρώνε τους τοίχους ένα ακόμη σημάδι και αυτό για την τροφή πολλές φορές!

loulouni

New Member
11 Δεκεμβρίου 2011
4
0
athens
Μην γίνεται συνέχεια είναι το θέμα!
αυτο ειναι το θεμα,πως γινεται καθε φορα αν δεν την προσεχω.

οποτε λογικα ειναι απο την τροφη,αρα θα ξαναπαρω την παλια

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97