Πρόβλημα: αδέσποτο με ιδιοκτήτη

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Δεν μου αρέσει ούτε εμένα το επίθετο που χρησιμοποίησα στον τίτλο αλλά πάνω κάτω έτσι είναι...κι τα νέυρα μου στην τσίτα...κοντά στο σπίτι μου έχει 2 γηπεδάκια κι μία παιδική χαρά κι γύρω γύρω είναι με πεζόδρομο κι γρασίδι...εκεί βγάζω το κουτάβι μου κάθε βράδυ γιατί μπορεί να κάνει την ανάγκη του στο χώμα,να παίξει στο γρασίδι,να παίξει με τα πάρα πολλά άλλα σκυλάκια που βγαίνουν με τους ιδιοκτήτες τους εκείνη την ώρα,να κοινωνικοποιηθεί κτλ κτλ...Έχω όμως ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ...το σκύλο του μπακάλη...πρόκειται για ένα μαγαλόσωμο αρσενικό (δε ξέρω,μάλλον δεν ειναι καθαρόαιμο για να σας πω ράτσα) κι από ηλικία πρέπει να ναι νεαρό...ο σκυλάκος αυτός λοιπόν έχει το ελεύθερο από τον ιδιοκτήτη του να κυκλοφορεί ελεύθερος όσο αυτός είναι στο μαγαζί του,χωρίς να τον ελέγχει κανένας...κάθε φορά λοιπόν που έιναι αυτός εγώ μαζέυω τα κουβαδάκια μου κι φεύγω...δύο φορές που έτυχε να τον δω να σηκώνει χαίτη σε άλλο αρσενικό κι να γριλίζει κι φυσικά δεν έγινε σκοινικό γιατί το άλλο αρσενικό είχαν ιδιοκτήτη...δεν χρειάζομαι επομένως κάτι άλλο...κι δεν τον θέλω κοντά μου κι κοντά στο σκυλί μου για κανένα λόγο...Μπορεί να μου πει κάποιος πως να κινηθώ; όσοι έχουν θυληκά δεν εχουν πρόβλημα μαζί του,ρώτησα κι άλλους ιδιοκτήτες κι μόνο ένας μου πε ότι έχει κάνει στο μπακάλη παρατήρηση κι δεν έβγαλε άκρη γιατί άρχισε να του φωνάζει κι τον έδιωξε...Έχω άδικο; μπορέι να το κανει αυτό;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Αν δεν είσαι άντρας, μεγέθους ή/και ταμπεραμέντου bandog, οι επιλογές σου είναι μετρημένες.

1. Πας και του μιλάς και βλέπεις πως θα αντιδράσει.
2. Αν το 1 εξελιχθεί αρνητικά και δεν έχεις πρόθεση να προχωρήσεις σε καταγγελία/μύνηση, τότε δεν βλέπω άλλη λύση, από το να αλλάξεις διαδρομή.

Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση, απλώς να νομίζεις ότι θα σας πειράξει, αλλά αυτό θα πρέπει να βρεις σωστό και ασφαλή τρόπο, για να το ελέγξεις και να σου φύγει το άγχος μια και καλή.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ