Προσωπικά δεδομένα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Λοιπόν, έφυγα απ' τη δουλειά νωρίς επειδή έμεινα από υπολογιστή. Πήγα να γράψω σε νετ καφέ (Σεργιανόπουλος γαρ) απ' όπου μπήκα και στο φόρουμ.
Έχω τσεκαρισμένη την επιλογή που με βάζει κατευθείαν λογαριασμό μου στο φόρουμ μόλις ανοίξω τη σελίδα.
Φεύγοντας απ' το νετ καφέ φρόντισα να κάνω log out.
Παρ' όλα αυτά, γυρίζοντας σπίτι και ανοίγοντας τη σελίδα μπήκα αυτόματα στο λογαριασμό μου.
Τι μπορεί να έγινε?

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
Chloe said:
Λοιπόν, έφυγα απ' τη δουλειά νωρίς επειδή έμεινα από υπολογιστή. Πήγα να γράψω σε νετ καφέ (Σεργιανόπουλος γαρ) απ' όπου μπήκα και στο φόρουμ.
Έχω τσεκαρισμένη την επιλογή που με βάζει κατευθείαν λογαριασμό μου στο φόρουμ μόλις ανοίξω τη σελίδα.
Φεύγοντας απ' το νετ καφέ φρόντισα να κάνω log out.
Παρ' όλα αυτά, γυρίζοντας σπίτι και ανοίγοντας τη σελίδα μπήκα αυτόματα στο λογαριασμό μου.
Τι μπορεί να έγινε?
τιποτα,και εμενα ετσι γινεται,στον υπολογιστη της καφετεριας εκανες log out,αλλα στον υπολογοστη στο σπιτι δεν εχεις βαλει να σε κανει log in αυτοματα?κραταει τις εντολες που εχει παρει σε καθε υπολογιστη απο οτι ξερω.δηλ αν πας στην καφετερια τωρα δεν θα σε κανει αυτοματη συνδεση γιατι προηγουμενος ειχες κανει log out,αλλα αν πας στον υπολογιδτη του σπιτιου που εχεις βαλει log in σε καθε συνδεση θα σε συνδεση αυτοματα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έχει διαφορά? Εφόσον έκανα log out σε οποιονδήποτε υπολογιστή δε θα έπρεπε να ξαναχρειαστεί log in από οποιονδήποτε υπολογιστή?
Συγγνώμη είμαι λίγο άσχετη σε τέτοια.

Edit: Τώρα είδα ότι έκανες edit και εξήγησες καλύτερα. Ευχαριστώ Αγγελική, δεν το ήξερα αυτό :wink:

Stelios-GS

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
54
0
Βουλιαγμένη
Chloe said:
Έχει διαφορά? Εφόσον έκανα log out σε οποιονδήποτε υπολογιστή δε θα έπρεπε να ξαναχρειαστεί log in από οποιονδήποτε υπολογιστή?
Συγγνώμη είμαι λίγο άσχετη σε τέτοια.

Edit: Τώρα είδα ότι έκανες edit και εξήγησες καλύτερα. Ευχαριστώ Αγγελική, δεν το ήξερα αυτό :wink:
Οχι γιατί στο δικό σου pc αποθηκεύονται τα cookies (καμια σχεση με του Παπαδοπουλου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ),ενώ στο άλλο που του είπες οχι δεν αποθηκευονται :)

*πλακιτσα αυτο με τα μπισκοτα :D

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
οχι δεν παιζει κατι τετοιο....εγω οποτε εχω μπει στο φορουμ απο υπολογιστη του σχολειου διαγραφω το ιστορικο(cookiεs,passwords) και ειμαι ησυχος. :wink:

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
σε ολα τα νετ καθε φορα που κανει restart to pc κανει wipe οσες αλαγες εγιναν απο τον χρηστη και παει στην αρχικη του κατασταση..... σαν να κανει back up. αρα μην ανησυχείς