Σήμερα ενώ ήμουν βόλτα με το σκυλί άκουγα φωνές από μια κυρία και δεν κατάλαβα στην αρχή τι συνέβαινε, μετά από λίγο άρχισε να φωνάζει ολοένα και περισσότερο κατάλαβα ότι φώναζε ένα όνομα και φαντάστηκα μέσα μου ότι της έφυγε ο σκύλος, από την φωνή της κατάλαβα ότι είναι πανικοβλημένη και αγχωμένη, έβλεπα μια φιγούρα ανθρώπου να τρέχει στους δρόμους και να φωνάζει, ήμουν σίγουρος πλεόν τι είχε γίνει και πήγα προς τα εκεί με σκοπό να βοηθήσω να πιάσουμε τον σκύλο, με το που φτάνω βλέπω ένα μυώδες πιτ μπουλ να ξεπροβάλει από τους θάμνους, στην αρχή σάστισα λίγο καθώς η εμφάνιση του ήταν λίγο τρομακτική και για κακή τύχη δεν είχε καθόλου το λουρί πάνω του, μας βλέπει και συνεχίζει να τρέχει σε άλλα σκυλιά που ήταν προς τα εκεί, πηγαίνω και εγώ από πίσω του και άρχισα να ακούω ένα σκυλί να κλαίει και κατάλαβα ότι κάποιο άρπαξε, βλέπω κάποιες γυναίκες μαζεμένες και κάτι μικρόσωμα σκυλιά να τα έχουν πάρει αγκαλιά και αυτές να φωνάζουν και να είναι αρκετά φοβισμένες, φωνάζω το πιτ μπουλ προς το μέρος μου και αυτό έρχεται αρχίζω να το χαίδευω και αυτό θέλησε να καβαλήσει το δικό μου χωρίς επιτυχία και έρχεται η ιδιοκτήτης του (ναι ήταν γυναίκα), όπως ήταν πανικοβλημένη και με την φωνή της έδιωξε τον σκύλο της πάλι και αυτό συνέχισε να τρέχει γύρω μας, το ξαναφωνάζω έρχεται και ξαπλώνει κάτω της λέω ήρεμα χωρίς πανικό θα βάλεις το λουρί και μην φοβάσε, έβλεπα ότι φοβότανε μην πιάσει κανά χέρι συνέχισα να το χαιδεύω και το πιάνω από το σβέρκο και του πέρασε το λουρί, με το που τελείωσε η όλη φάση συνειδητοποιώ ότι οι άλλες κυρίες ήταν από πίσω μου και με άγριες διαθέσεις στόλιζαν με διάφορους χαρακτηρισιμούς την ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ, η κυρία πήρε τον σκύλο της και έφυγε με γοργό ρυθμό, είδα είχε στο σκυλί έναν τέτοιο πνίχτη ![16.jpg 16.jpg](https://www.dogforum.gr/community/data/attachments/13/13393-c7c50bce270a4f561bcd8bd1c5efa69c.jpg)
τα συμπεράσματα δικά σας, πάντως έχω δει πολλές φορές να έχει φύγει ο σκύλος από το λουρί και να τρέχουν οι ιδιοκτήτες από πίσω τους πανικοβλημένοι και να φωνάζουν, μια παρόμοια εμπειρία είχα ζήσει και εγώ αλλά ευτυχώς φθηνά την γλιτώσαμε, δεν χρειάζεται πανικός εκείνοι την στιγμή και με ήρεμες κινήσεις προσπαθήστε να το πιάσετε.
![16.jpg 16.jpg](https://www.dogforum.gr/community/data/attachments/13/13393-c7c50bce270a4f561bcd8bd1c5efa69c.jpg)
τα συμπεράσματα δικά σας, πάντως έχω δει πολλές φορές να έχει φύγει ο σκύλος από το λουρί και να τρέχουν οι ιδιοκτήτες από πίσω τους πανικοβλημένοι και να φωνάζουν, μια παρόμοια εμπειρία είχα ζήσει και εγώ αλλά ευτυχώς φθηνά την γλιτώσαμε, δεν χρειάζεται πανικός εκείνοι την στιγμή και με ήρεμες κινήσεις προσπαθήστε να το πιάσετε.