Προσοχή σε αγορά crate

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Παιδιά επειδή έκανα τεράστια βλακεία και αγόρασα crate από το ebay πολύ φθηνότερο από ότι αυτά που κυκλοφορούν στα καταστήματα αλλά και πολύ κακής ποιότητας όπως αποδείχτηκε σας το βάζω εδώ για να μην την πατήσει κανείς άλλος όπως εγώ.
eBay - The UK's Online Marketplace
Εκτός του ότι είναι ασταθές και νομίζεις ότι θα διαλυθεί αν κουνηθεί ο σκύλος μέσα και ενώ είναι για μεγαλόσωμα σκυλιά όπως τα δικά μου το πορτάκι του είναι τόσο μικρό που ο σκύλος πρέπει να κάνει μανούβρα για να μπει...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αν είδα καλά το crate της φωτογραφίας στο site...

Ενα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι: Να μην έχει δύο πόρτες το crate... ειδικά, σε μεγαλόσωμα - δυνατά σκυλιά...
Οπως θα έλεγαν και οι ειδικοί στα αυτοκίνητα, με τη μία πόρτα έχει μεγαλύτερη ακαμψία... και δίνει στο σκύλο (και στον ιδιοκτήτη) την εντύπωση ότι είναι πιο γερό...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Κρίμα την πάτησες ρε γμτ.. κ με μικρή διαφορά ίσως έπαιρνες κάτι γερό! Πάλι καλά που ανέβασες το link να μην την πατήσουν και άλλοι !
Ευτυχώς όταν έψαχνα για crate και έδειξα σε ένα τοπικ τι σούπερ ευκαιρία βρήκα με πρόλαβε ο Ice ή η Mareco (δεν θυμάμαι) και μου είπαν ότι είναι τελείως ψεύτικο και πως θα πέταγα τα λεφτά μου ουσιαστικά! Πήρα της Trixie το L με 2 πόρτες (σωτήριες) και είναι κ οι 2 μέσα και κατσικιάζουν και ούτε καν έχω άγχος ότι "κουνιέται" που λέει ο λόγος! ;)
Μερικά πράγματα απλά αξίζει να τα πληρώσεις παραπάνω τελικά! ;)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Και εγω θα την παταγα χαλαρα μιας και απο την φωτο δεν φαινεται ουτε η πορτα μικρη ,αλλα και σαν το παλιο μου κρειτ φαινεται που ειναι αθανατο.
Ευχαριστω για την πληροφορια .

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ρε συ το ιδιο μαλλον εχω παρει και δεν εχει κανενα θεμα. Μια χαρα ειναι.
Μου χε στοιχησει 80 ευρω απο ebay -οταν εδω ειχε 150- αλλα σαν φωτο ειναι ολοϊδιο με το δικο σου.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Η φτήνια τρώει τον παρά, έλεγε μία θεία μου,
...συνεχώς την θυμάμαι τον τελευταίο καιρό....
Ακριβώς αυτό. Παιδιά έχω και άλλο κρέιτ ακριβότερο και πολυ καλής ποιότητας και έκανα μοιραία την σύγκριση. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που πήρα δεν θα το χρησιμοποιήσω, μπαίνουν μέσα τα σκυλιά μου και κάθονται ήσυχα στο κρέιτ.
Απλά με τα μεταφορικά έδωσα 75 ευρώ και δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά του για αυτό και σας το επισήμανα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Όχι το αμέσως μεγαλύτερο είναι για τα σκυλιά του γιάννη :)
Μα δεν έχει πρόβλημα χώρου ο σκύλος μέσα, είναι πολύ ανετος, απλά το πορτάκι είναι μικρό για τον σκύλο που προορίζεται για να μπει μέσα και δεν είναι γερό.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Μηπως επρεπε να ειχες παρει το αμεσως
μεγαλυτερο?
Και φανταζομαι σαν ποιοτητα θα ειναι τι διο ,ειτε small ειτε xxl,μιας και μιλαμε για την ιδια εταιρια ,εκτος και αν μοιαζουν αλλα ειναι διαφορετικες μαρκες.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Το ειπα για το πορτακι που ειπες οτι δεν χωραει να μπει ευκολα. Σιγουρα σαν ποιοτητα θα ειναι η ιδια. ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Και φανταζομαι σαν ποιοτητα θα ειναι τι διο ,ειτε small ειτε xxl,μιας και μιλαμε για την ιδια εταιρια ,εκτος και αν μοιαζουν αλλα ειναι διαφορετικες μαρκες.
Ακριβώς! Μοιάζει με αυτό που είχα ήδη αλλά είναι σαν ετοιμόροπο;)
Τέλως πάντων μακριά! ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Το ειπα για το πορτακι που ειπες οτι δεν χωραει να μπει ευκολα. Σιγουρα σαν ποιοτητα θα ειναι η ιδια. ;)
Μα όταν το μέγεθος του είναι για σκυλιά μεγέθους λαμπραντορ και το πορτάκι δεν ξεκινάει απο κάτω αλλά και είναι για καβαλιέρ κινγκ τσαρλς τότε εμφανέστατα φταίει η κατασκευή και όχι το μέγεθος. Το μέγεθος είναι ίδιο με αυτό που είχα ήδη. Μόνο το στρωματάκι του είναι ωραίο;)