ήρθαν και του είπαν "κύριε δεν είναι καλαίσθητο και οπτικά ωραίο να πετάτε ζώα μπροστά σε άλλους"
Και γω φρικάρω και τα παίρνω τρελά!
Και ο αστυνομικός να μου λέει "ε, τι θες να του πω? αν θελει τα πνίγει και στην αυλή του ή τα βάζει στην ταράτσα να ψοφήσουν" (μπροστά ο "κύριος" με το φτυάρι εντωμεταξύ)
Του είπαν τέλος πάντων τουλάχιστον 3 φορές πόσο οπτικά μεμπτό ήταν αυτό που έκανε, μέσα στο απόγευμα που κυκλοφορεί ακόμη κόσμος και τον συμβούλευσαν να βρει μία φιλοζωική να τα δώσει.
Αυτός ο κυριούλης με το φτυάρι εντωμεταξύ, μετά τον όλον σαματά που έγινε, όποτε με βλέπει έκτοτε με χαιρετάει μέσα στην τρελή χαρά (έλα Παναγιά μου, αστυνομία του έφερα και καταγγελία του έκανα) και μου είπε από μόνος του πως πήρε τηλέφωνο και τα πήραν κάτι φιλόζωοι τα γατιά του!
(ΝΑΙ καλά! Ασχολούμαι κάτι χρόνια, ειλικρινά αναρωτιέμαι σε ποιόν φιλόζωο κουβά τα έπνιξε)
Εγώ του είχα προτείνει μιας και έχει πολλά γατιά στην αυλή του, να αφήσει το καημένο να μεγαλώσει και μετά να τα διώξει όλα, αλλά να του δώσει την ευκαιρία να το μεγαλώσει η μάνα του, όχι να το λιώσει ο μύλος του σκουπιδιάρικου! (και όσο αυτός ήταν με το φτυάρι και το γατάκι επάνω, η μαμαγάτα έτρεχε ξοπίσω του ουρλιάζοντας και όταν μου πέταξε αυτός το γατί, το άρπαξε η μαμά από το λαιμό και το ξαναέτρεξε μέσα στο σπίτι του!:-|)
Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι απέγιναν, σε μένα ήταν αδύνατο να αναλάβω ακόμη ένα ζώο (που είχε μάλιστα και μαμά). Το βράδυ που είχε γινει όλο αυτό την επόμενη έφευγα για διακοπές.