Προς Admin: γιατί με κάνατε ban για trolling?

Status
Κλειδωμένο θέμα

glentzes7

Banned
Banned
18 Ιανουαρίου 2012
1
0
Είμαι το μέλος padrino. Διαπίστωσα χθες οτι με είχατε αποκλείσει και ανοιξα τώρα καινουργιο λογαριασμό από το pc στην εργασία μου. Προφανώς εχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Δεν εχω παραβει κανέναν κανονισμό του φόρουμ και η συμπεριφορα μου είναι παντα κοσμια, οπως είναι και στη προσωπική μου ζωη εκτος του διαδικτύου. Παρακαλω να ελεγξετε το θέμα και να με ενημερωστε. Δεν ξέρω τι να υποθεσω. Υπάρχει περίπτωση να μπηκε αλλος με το δικο μου username και να εκδήλωσε αναρμοστη συμπεριφορα; Περιμένω νεα και αποκατάσταση της αληθειας, φιλικα, padrino.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Είσαι σίγουρος πως είχες γραφτεί σ' αυτό το φόρουμ;

Κάνοντας μια εξελιγμένη αναζήτηση με το ψευδώνυμο padrino βγάζει αυτό:
Μας συγχωρείτε - Δε βρέθηκαν λέξεις που να ταιριάζουν. Παρακαλώ δοκιμάστε με κάποιους άλλους όρους αναζήτητησης.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
glentzes7 σε παρακαλώ πολύ να διαβιβάσεις το ερώτημά σου, με πμ στον admin.

Ευχαριστώ.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
To account padrino αποκλείστηκε αυτόματα μάλλον λόγω στοιχείων (ip, email, etc.) πριν καταφέρει να κάνει δημοσίευση.

Κατά συνέπεια δε μπορεί να ισχύει το παρακάτω:

Δεν εχω παραβει κανέναν κανονισμό του φόρουμ και η συμπεριφορα μου είναι παντα κοσμια, οπως είναι και στη προσωπική μου ζωη εκτος του διαδικτύου.
Φυσικά και δεν εννοώ για το κομμάτι που αναφέρεστε στην προσωπική σας, μη διαδικτυακή, ζωή.

Καλή συνέχεια!

Status
Κλειδωμένο θέμα