Προκριματικοί αγώνες Mondioring και σεμινάριο


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.007
ΑΤΤΙΚΗ
‼ 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Mondioring Βελγικών Ποιμενικών & Σεμινάριο με τον Bernard Junot ‼
Διοργάνωση : ΚΟΒΕΠΕ

Με χαρά σας προσκαλούμε στο 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Mondioring Βελγικών Ποιμενικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024, στις εγκαταστάσεις του Κυναθλητικού Ομίλου Βαρυμπόμπης.

Πρόκειται για τον Α’ προκριματικό αγώνα για το FMBB 2025, με την παρουσία του διεθνούς κριτή Celso Alves και των διακεκριμένων βοηθών Yoann Lebreton και Αντώνη Φραγκόπουλου ( μέλους του Ομίλου μας )
Ο Yoann Lebreton θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ελληνικό αγώνα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες και θεατές.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί ένα εξειδικευμένο σεμινάριο Mondioring με τον θρυλικό Bernard Junot. Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στον χειρισμό και στη βελτίωση της απόδοσης των σκύλων που θα αγωνιστούν το Σάββατο, δίνοντας έμφαση στα σημεία που χρήζουν περαιτέρω βελτίωσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε από έναν κορυφαίο εκπαιδευτή και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στον συναρπαστικό αυτόν αγώνα.

✅ Σας περιμένουμε για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, γνώση και εντυπωσιακές επιδόσεις από τους καλύτερους αθλητές του χώρου!‼
IMG_3602.jpeg

IMG_3597.jpeg
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.217
Μηνύματα
897.441
Μέλη
19.990
Νεότερο μέλος
pappathanasis