Προβλημα στην ουρηση στο κουταβι

Natasa28

New Member
27 Σεπτεμβρίου 2018
2
0
34
Καλησπερα! Εχω ενα κουταβι τζακ ρασελ 3,5 μηνων... Ειχε μαθει να κατουραει στην πανα του απο την πρωτη εβδομαδα...του ειχα και το παρκο του στην κουζινα και τριγυρνιυσε ελευθερο χωρις να λερωνει.. Ομως τις 2 εβδομαδες τα κανει εκτος πανας και σχεδον επιδεικτικα... Το παρκο το. Εβγαλα και το. Περιορισα στην. Κουζινα... Εχω παρει σπρευ για να σβηνει τις. Μυρωδιες.... Βαζω ξυδι αλλα πηγαινει στα 3 μερη που σημαδευει εκτος πανας... Το κατεβαζω και στην αυλη για τα κοπρανα ωστε να εξοικειωνεται με την βολτα που θα αρχιζει να βγαινει... Δεν ξερω τι να κανω με το θεμα της ουρησης μεσα στο σπιτι...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλησπέρα αγαπητή Νατάσσα!

Δεν βλέπω διδαχή από μέρους σου! Δεν βλέπω δηλαδή να του έχεις δείξει του κουταβιού που θέλεις να τα κάνει ώστε να αρχίζει να συσχετίζει το μικρό σε ποιο σημείο να τα κάνει!

Δεν έχει γίνει επιφώτιση από την κοιλιά της μάνας του όπως καταλαβαίνεις!
Χρειάζεται κάποιος να το κατευθύνει, ούτε πάνες ξέρει τι είναι, ούτε σπρέυ...

Κανένα ον δεν κάνει κάτι επιδεικτικά(δηλαδή επίτηδες). Κανένα! Αυτό το άσχημο προνόμιο το έχει ΜΟΝΟ ο άνθρωπος. Οπότε λοιπόν για να μην προβείς σε λάθος χειρισμούς πάψε την σκέψε αυτή από το μυαλό σου γιατί θα δημιουργήσεις ανταγωνισμό μεταξύ σας.

Χρειάζεται πρόγραμμα άσκησης-σίτισης-ανάπαυσης και προφανώς δεν θα μάθει στις πρώτες μέρες. Αυτό θα σου πάρει μήνες με ΠΟΛΥ σφουγγάρισμα.

Natasa28

New Member
27 Σεπτεμβρίου 2018
2
0
34
Επιδεικτικα εννοω οτι ενω το βαζω στην πανα μετα απο παιχνιδι... Οταν ξυπναει η πινει νερο κλπ αυτο επιλεγει να τα κανει εκτος πανας...απλα σκεφτομαι μηπως εχει παθει συγχυση επειδη το κατεβαζω και στην αυλη... Και αυτο το. Κανω για να αρχιζει να συνηθιζει τωρα που θα βγαινει και βολτα...το μονο που κανω ειναι οταν τελειωσει να τον βαζω πανω στην πανα και να λεω εδω... Απλα ειναι η πρωτη φορα που εχω σκυλο και οι αποριες και ανησυχιες πολλες

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα