Προβλημα με τον γειτονα

Raziel

New Member
11 Ιουλίου 2016
2
0
41
Καλησπερα,πριν λιγο καιρο βρηκα δυο αδεσποτα σκυλακια το ενα ετοιμοθανατο απο την πεινα και το αλλο το ειχε πατησει αυτοκινητο και το ετρωγαν ζωντανο τα σκουλικια.Ειμαι ανεργος τρια χρονια και τα οικονομικα μου ειναι χαλια,ομως ειμαι Ανθρωπος και τα μαζεψα,τα θεραπευσα,τους εκανα τα εμβολια τους και τα δυο πλεον ειναι πολυ καλα στην σωματικη και ψυχικη τους υγεια.Το προβλημα που εχω ειναι το μενω σε ενα χωριο των ιωαννινων και το σπιτι εχει μεγαλο χωρο και αδυνατό να τον περιφραξω.Μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ειχα κανενα προβλημα γιατι τα φιλαρακια μου ειναι σαν αμνοι,ωσπου ηρθε ενα ατομο στο διπλανο χωραφι και θελει να εκπαιδευει σκυλους και καθε μερα με απειλει οτι θα παει στην αστυνομια (απο την πολυ αγαπη που εχει για τους σκυλους) αν δεν φραξω τον χωρο μου.Το θεμα ειναι οτι και ο δικος του χωρος δεν ειναι φραγμενος και μπορει ανετα να μπει και να βγει οποιος θελει.Υπαρχει καποιος κανονισμος για τους χωρους εκπαιδευσης?και γενικα οποια συμβουλη μπορει να μου δωσει καποιος για το θεμα.ευχαριστω.

druna

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2015
125
107
47
φραξε ενα μικρο χωρο, αφου δεν μπορεις να φραξεις ολο το οικοπεδο. Και τα σκυλια σου θα ειναι ασφαλη και κανενας δεν θα μπορει να σου πει τιποτα. Αν ο άλλος ξυνει τα νυχια του για καυγα, δεν θα βγαλεις ακρη και ολο το δικιο του κοσμου να εχεις.
Ο διπλανο θελει να κανει σχολη? η απλα φερνει τα δικά του σκυλια?

Miniature Schnauzer

Well-Known Member
30 Ιουνίου 2016
429
619
Γνωρίζεις κάποια ράτσα σχετικά με τα αδεσποτάκια σου ή οχι;; Δηλαδη αμα ειναι να γινουν μικρωσομα μπορεις να τα βαλεις μεσα στο σπιτι αμα θες. (Εκτός αν ειναι τζακ ράσελ :LOL:)

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Φραξε ενα χώρο της αυλής σου για την ασφαλεια των σκυλων και για να εισαι ενταξει με το νομο. Μετα φώναξε την αστυνομία στον τύπο, χωρίς προειδοποίηση, γιατί και αυτός ειναι παράνομος :)

Raziel

New Member
11 Ιουλίου 2016
2
0
41
φραξε ενα μικρο χωρο, αφου δεν μπορεις να φραξεις ολο το οικοπεδο. Και τα σκυλια σου θα ειναι ασφαλη και κανενας δεν θα μπορει να σου πει τιποτα. Αν ο άλλος ξυνει τα νυχια του για καυγα, δεν θα βγαλεις ακρη και ολο το δικιο του κοσμου να εχεις.
Ο διπλανο θελει να κανει σχολη? η απλα φερνει τα δικά του σκυλια?
Αυτο εκανα τελικα.Και τα βγαζω εξω οταν ειμαι εκει.Ειχαν μαθει να ειναι εξω και τους κακοφαινεται τωρα που τα κλεινω...αλλα τι να κανεις....ευχαριστω για το ενδιαφερον.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μα, δεν καταλαβα. Γιατι δεν περιφραζει αυτος το χωρο του; Δεν πρεπει ο χωρος εκπαιδευσης να ειναι περιφραγμενος;

• Like
Reactions: dnassib