Καλησπερα,πριν λιγο καιρο βρηκα δυο αδεσποτα σκυλακια το ενα ετοιμοθανατο απο την πεινα και το αλλο το ειχε πατησει αυτοκινητο και το ετρωγαν ζωντανο τα σκουλικια.Ειμαι ανεργος τρια χρονια και τα οικονομικα μου ειναι χαλια,ομως ειμαι Ανθρωπος και τα μαζεψα,τα θεραπευσα,τους εκανα τα εμβολια τους και τα δυο πλεον ειναι πολυ καλα στην σωματικη και ψυχικη τους υγεια.Το προβλημα που εχω ειναι το μενω σε ενα χωριο των ιωαννινων και το σπιτι εχει μεγαλο χωρο και αδυνατό να τον περιφραξω.Μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ειχα κανενα προβλημα γιατι τα φιλαρακια μου ειναι σαν αμνοι,ωσπου ηρθε ενα ατομο στο διπλανο χωραφι και θελει να εκπαιδευει σκυλους και καθε μερα με απειλει οτι θα παει στην αστυνομια (απο την πολυ αγαπη που εχει για τους σκυλους) αν δεν φραξω τον χωρο μου.Το θεμα ειναι οτι και ο δικος του χωρος δεν ειναι φραγμενος και μπορει ανετα να μπει και να βγει οποιος θελει.Υπαρχει καποιος κανονισμος για τους χωρους εκπαιδευσης?και γενικα οποια συμβουλη μπορει να μου δωσει καποιος για το θεμα.ευχαριστω.