Προβλημα με την πανα

Costis

Member
12 Απριλίου 2012
18
0
Athina
Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα θεματακι,απο τοτε που εβαλα την πανα παει εκει για τα τσισα του κι τα κακα του.Το πασχα φυγαμε στο πατρικο μου για 5 μερες κι ηταν σε μεγαλη αυλη που τα εκανε οπου να ναι.τωρα που γυρισαμε απο τοτε στο σπιτι κατουραει στην πανα,κακα κανει αλλου,μακρια απο αυτην κι μετα την ξεσκιζει.βρισκω παντου κοματια,απο τα οποια μερικα(επειδη ειναι κι 2 μηνων μονο)τα τρωει.ειδα στα κακα του σημερα κομματια απο την πανα.τι προτινετε

doggy3

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
97
0
τωρα που γυρισαμε απο τοτε στο σπιτι κατουραει στην πανα,κακα κανει αλλου,μακρια απο αυτην κι μετα την ξεσκιζει.βρισκω παντου κοματια,απο τα οποια μερικα(επειδη ειναι κι 2 μηνων μονο)τα τρωει.ειδα στα κακα του σημερα κομματια απο την πανα.τι προτινετε
Κι εμένα ο δικός μου τα ίδια έκανε για πολύ καιρό. Όταν έφευγα και τον άφηνα με πάνα στο πάρκο, όταν γύριζα η πάνα ήταν χαρτοπόλεμος (και πολλές φορές κατουρημένος χαρτοπόλεμος) και μερικά κομμάτια τα έτρωγε (σπάνια ευτυχώς). Από ότι κατάλαβα μετά, αυτό το΄έκανε απο βαρεμάρα όσο έλειπα, γιατί όσο ημουν σπίτι δεν την πείραζε. Εμένα όταν σήκωσε και το πόδι δε αλλού ήταν η πάνα και αλλού "στόχευε" αυτός....οπότε καλύτερα θα ήταν να αρχίσετε την εκπάιδευση τουαλέτας όσο πιο σύντομα μπορείτε.
Εγώ τότε την πάνα την είχα βρεί βολική και την κράτησα πολύ...πράγμα που σημαίνει οτι δεν έχει μάθει ακόμα να κρατιέται πάρα πολύ και τώρα που εδώ και ένα μήνα κάνουμε την ανάγκη μας στη βόλτα, αν καθυστερήσω λίγο....έχουμε ατυχήματα.

Τώρα αυτό με τα κακά το έκανε που και που και ο δικός μου...ενώ έκανε τσίσα στην πάνα τα κακά μερικές φορές τα έκανε αλλού...δεν ξέρω όμωσ γιατί.....ίσως καποιος άλλος να μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο σε αυτό.

Costis

Member
12 Απριλίου 2012
18
0
Athina
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα εμενα ωρες ωρες τον πιανει μια μανια κι με το που παω στο δωματιο που τον εχω τον βλεπω να εχει σκισει την πανα κι να εχει κανει κακα απο κατω.αλλες φορες ειναι ηρεμος κι δεν την ακουμπαει.τι να πω,αντε να του κανω τα εμβολια να τον βγαζω κι καμια βολτα,να μαθει εξω να τα κανει....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97