Προβλημα λερωματος!!

Petrosjackrussell

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
45
0
αθηνα
Γειας σας! Εχω ενα προβλημα με το κουταβακι μου.Ειναι 7 μηνων και δεν λερωνει εξω, οσο ωρα και να την βγαλω θα κανει πιπι αλλα δεν μπορει να κανει το αλλο δεν ξερω γτ μηπως εχει φοβηθει απο κατι η εχει συνηθισει στην πανα γτ οταν την παω βολτα οση ωρα μοο κατουραει και μολις παμε σπιτι κανει κακακια στην πανα της. ΜΗπως υπαρχει κατι που να μπορω να κανω να την βοηθησω να την ξεμπλοκαρω?

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
μηπως να ξεχασετε τις πανες πια? δοκιμασε να μη ξαναβαλεις και την ωρα που ξερεις οτι μπορει να τα κανει παντη τη βολτα της.

Petrosjackrussell

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
45
0
αθηνα
ναι αλλα αν δνε υπολογισω σωστα την ωρα και κατουρησει στο πλακακι επειδη ειναι μικρο και δεν μπορει να κρατηθει τι να κανω τοτε..? εγω θα τις κοψω..

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ετσι νομιζα και εγω οτι ο 7 μηνων δικος μου που εχει την επιλογη της ταρατσας οποτε τουρχονται θα με τυρανουσε στις διακοπες αλλα απεδειχθει οτι κρατιοταν μια χαρα και οι τρεις βολτες τη μερα του παραεφταναν.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
βγαλε τη πανα και θα σου δειξει μονος του ποτε θελει να τα κανει. θα ειναι ανησυχος και θα ερχεται σε σενα δειχνοντας σου οτι κατι θελει. ο δικος μου γαυγιζει επιμονα κοιτωντας με στα ματια. η παει στη πορτα και γαυγιζει.

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
θα συμφωνήσω με mad00lini! Επίσης κάπου εδώ γύρω είχα διαβάσει και ότι βοηθάει αν΄πάρεις τα κακάκια του και τα βγάλεις έξω απο το σπίτι κάπου που θα τα μυρίσει. Επίσης μπορείς στην βόλτα να πέρνεις την πανα μαζί όταν ξέρεις πως είναι ώρα να γίνει το μοιραίο και μόλις τα κάνει τα πετάς και πιο εύκολα!! και αυτό κάπου εδώ το είχα διαβάσει.. μην μου ζητήσει όποιος το είχε γράψει πνευματικά δικαιώματα! Είμαι διαβαστερή αλλά ονόματα δεν θυμάμαι το παραδέχομαι! :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97