Προβλημα απο προχθες το βραδυ..

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Απο προχθες εχω το εξης προβλημα!!Ο παρης,γερμανικος ποιμενικος,εχει αρχισει ξαφνικα και τρωει πραγματα,τηλεκοντρολ 2,κουρελου την ξεσκισε και σημερα που τους χωρισα μηπως και το κοψει ετρωγε το τηλεφωνο του μπανιου!!!καμια ιδεα;;;αποριες;;;

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Τι λες για ένα από αυτά τα κάγκελα που χρησημοποιούν οι Αμερικάνοι για να μην πέσουν τα παιδιά από την σκάλα; Μπορείς να τον απομονώσεις σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο...

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
βαζω στοιχημα οτι αν το θελει ο σκυλος θα περασει απο πανω για πλακα...η δικια μου βγαινει και απο το crate πλεον...δεν ξερω πως...αλλα πολλες φορες που την εβαζα στο crate οταν γυρνουσα ηταν εξω...και οι πορτες του crate κλειστες.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αυτό που λες δεν γίνεται. Μήπως δεν κλείνεις και τους 2 σύρτες της πόρτας του crate και σπρώχνει και βγαίνει? Το έχω πάθει. Να περνάει ανάμεσα από τα κάγκελα αποκλείεται. Επίσης μπορεί κάποιος να της ανοίγει!

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
ηταν μονη στο σπιτι...απλα οταν ειδα το crate ειχαν χαλαρωσει λιγο καποιες συνδεσεις...

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
το θεμα ειναι οτι σε οποιο δωματιο και να τον απομονωσω θα τρωει κατι απο εκεινο το δωματιο!!!τι μπορει να φταιει και να το κανει τις τελευταιες 2 μερες;;;ειναι 5μιση χρονων δεν ειναι κουταβι!!!

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
υπαρχει περιπτωση να βαρεθηκε μετα απο ενα μηνα;;γιατι ενα μηνα ηταν κυριος!!!!ΚΥΡΙΟΣ ομως!!!απο την αλλη μηπως φταιει η τροφη σε κατι;;;και ειναι ανησυχος;

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
μήπως κάτι άλλαξε στην καθημερινότητα του και έχέι αγχωθεί ?

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Μήπως μεταξύ τους άρχισαν οι κοντρες κυριαρχίας, ή η τροφη είναι είναι ενέργειας και τον κάνει να έχει μεγαλύτερες ανάγκες για εκτόνωση.
Σε αυτή την ηλικία πραγματικά ειναι περίεργο να ξεκινήσει της καταστροφές απο την μία μέρα στην άλλη.
Δοκίμασε να του αφήνεις όταν δεν είσαι εκεί αρκετά παιχνίδια η μεγάλα κόκκαλα μέχρι να ξαναμπεί στην ρουτίνα του.
Μια ιδέα να το κλείνεις κάπου προστατευμένο χωρίς να μένει box είναι το πάρκο για σκύλους, αλλά μόνο αν ο σκύλος δεν έχει στο μυαλό του την απόδραση.
Εγώ του εχω φτιάξει αυτό

του το γεμίζω παιχνίδια και είναι οκ για το 8ωρο που λείπω.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
καλημερα. Μηπως ειναι θεμα εκτονωσης?
Γιατι και εμενα μου κανει κατι ζημιουλες οταν δεν τον ''ξεφτυλησω'' κανα 2 ημερο.
Δεν δοκιμαζεις κανα 2 μερες να τον κουρασεις αρκετα?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Τιποτα δεν του φταιει κατα πασα πιθανοτητα. Απλα αρχιζει και ξεδιπλωνει ταλεντο και χαρακτηρα. ;) Κι εμας παρομοιας ηλικιας μαζεμενος, κυριος τον πρωτο καιρο και μετα ξεσκισε ολο το σαλονι μπαμπου της βεραντας. Εκτονωνε τον αρκετα και μαλλον θα χρειαστεις κρειτ αν δεν μπορεις να τον περιορισεις καπου οπου δεν θα μπορει να κανει καμια ζημια.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
μια απο τα ιδια με τον κυριο/α απο πανω.
παρτου και κανα "μαξιλαρι" να δαγκωνει.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Δοκιμαζω απο χθες και του αφηνω παιχνιδια απλα ειναι λιγο τα θελω ολα και φοβαμαι αν λειπω μην αρπαχτουν με τον αλλον..βεβαια ο αλλος οταν γρυλισει ο παρης φευγει!!!παντως απο θεμα ρουτινας κουρασης και εκτονωσης δεν εχω αλλαξει κατι!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
μια απο τα ιδια με τον κυριο/α απο πανω.
παρτου και κανα "μαξιλαρι" να δαγκωνει.
Τα 'χουμε πει αυτα απο καιρο! :D Παρεα με τον φιλτατο sea-mol. Παραπλανει η φρατζα στη φωτογραφια νομιζω. :cool:

Και μου ειπε κι ο αλλος χθες να παω να πλυνω κανα πιατο.... :rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul