Προβληματισμός με Γ.Π.

DimIt®!$

Active Member
19 Φεβρουαρίου 2012
40
0
Tagkanika
Καλησπερα παιδια εχω ενα κουταβι γπ 4,5
μηνων!το προβλημα ποιο ειναι, του δινω την acana large puppy την οποια ετρωγε με μεγαλη λαιμαργια!μια η δυο φορες την εβδομαδα του εβαζα λιγο λαδακι στη τροφη για το τριχωμα του!ξαφνια ομως τωρα εαν δε του βαλω λιγο λαδι δεν την ακουμπαει!!!ειναι κακο???

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Τα κλασικα κουταβισια πεισματα....
:pΜην βαζεις διαφορα μεσα στην κροκετα μεχρι να μαθει να την τρωει.

DimIt®!$

Active Member
19 Φεβρουαρίου 2012
40
0
Tagkanika
Παιδιά συνεχίζει να μου κάνει κόλπα με τη τροφή του!Του έκοψα το λάδι γιάτι του χαλούσε τα κακά του και μια τρώει μια δεν τρώει!!!Εγω βέβαια του παίρνω την τρόφή και πάμε στο επόμενο γεύμα πάλι αλλά και πάλι μου κάνει κόλπα!!!Μηπώς φταίει που έχει φάει 4 τσουβάλια acana και να την έχει βαρεθεί,μηπως που αλλάζει δόντια,μήπως η ζέστη???Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί τον λυπάμαι και επείδη είναι στην ανάπτυξη του δεν θα 'θελα να του τη χαλάσω.Τώρα είναι 5 μηνών και 10 ημερών.Παλαιότερα λυσούσε για την acana,όσο του έβαζα θα έτρωγε.Όσοι τον είχαν δει τους έκανε εντύπωση με τι όρεξη την έτρωγε!!!Συμβουλές???
DSC00529.jpg

DimIt®!$

Active Member
19 Φεβρουαρίου 2012
40
0
Tagkanika
To σκέφτηκα και λάδι αν του ρίξω στη τροφή του θα τη φάει,αλλά θέλω να μάθει να τρώει τη κροκέτα σκέτη!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Μπορεί να είναι λόγο ζέστης. Ο δικός μου που είναι βουλιμικός μόλις ανεβεί η θερμοκρασία τρώει με το ζόρι το φαγητό του.

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Βάλε του το μπολ και αν σε 10 δευτερόλεπτα μετά την εντολή δεν πάει να φάει, το παίρνεις. Μετά στο επόμενο γεύμα πάλι το ίδιο, θα στρώσει (πόσα γεύματα του δίνεις?). Μπορεί να είναι η ζέστη (αν και δεν έχει πιάσει ακόμα υπερβολική), μπορεί να θέλει να κόψει κάποιο γεύμα, γι'αυτό ρωτάω πόσα του δίνεις. Αν και απ'ό,τι λες το πρόβλημα είναι ότι θέλει το λάδι, οπότε αν την τρώει με το λάδι, δεν φταίει ούτε η ζέστη ούτε τίποτα. Αν πεινάσει και καταλάβει ότι ή τρώει τώρα ή το χασε το γεύμα, θα φάει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Το φαγητό, πρέπει να είναι στην διάθεση του σκύλου περίπου 15 λεπτά.
Στα οποία 15 λεπτά, του αφήνεις το φαγάκι του και φεύγεις. Δεν κάθεσαι από πάνω του, να τον παρατηρείς αν τρώει ή δεν τρώει. Τον αφήνεις στην ησυχία του. Στο τέταρτο-εικοσάλεπτο, ότι έφαγε-έφαγε. Το μαζεύεις και την επόμενη φορά, πια.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.001
423
53
Β.Α Αττική
Το φαγητό, πρέπει να είναι στην διάθεση του σκύλου περίπου 15 λεπτά.
Στα οποία 15 λεπτά, του αφήνεις το φαγάκι του και φεύγεις. Δεν κάθεσαι από πάνω του, να τον παρατηρείς αν τρώει ή δεν τρώει. Τον αφήνεις στην ησυχία του. Στο τέταρτο-εικοσάλεπτο, ότι έφαγε-έφαγε. Το μαζεύεις και την επόμενη φορά, πια.
Όταν λες την επόμενη;
Το επόμενο γεύμα;
Ή το ξαναβγάζουμαι σε είκοσι λεπτά πάλι όπως διαβάζουμε σε διάφορα θέματα συμπεριφοράς;

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
στο επόμενο γεύμα εννοεί.πάντως κι εμένα εκείο που ήταν λαίμαργη πολύ τώρα με τις ζέστες δεν έχει πάρα πολύ όρεξη.και ειδικά αν της το αφήνω κάτω για όση ώρα θέλει.όταν της το κανα για μερικές μέρες ότι πρόλαβες πρόλαβες στο 20λεπτο τρώει κατευθείαν το φαγητό της εκτός αν είναι μεσημέρι που τρώει λιγότερο γιατί σκάει.δοκίμασε το για μερικές μέρες.αν δεν φάει και κανα δυο γεύματα δεν παθαίνει τίποτα.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Mηπως πρεπει να αλλαξεις τροφη? Γιατι την τρωει μονο εαν εχει λαδι?

DimIt®!$

Active Member
19 Φεβρουαρίου 2012
40
0
Tagkanika
δεν εχω καταλαβει !!!αυτο προσπαθω να καταλαβω κ γω!!!Αλλα ποσο θα αντεξει τη πεινα???θα λυγισει!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μιας και εχω γενικά θεμα φαγητου με την μικρή και ειχα λυσσάξει που ενώ ειχε μπει σε πρόγραμμα και ετρωγε την κροκέτα σκέτη, τώρα 2 μέρες λόγω ζέστης την κοιταγε στραβα, τώρα το βράδυ εβγαλα το μπωλ στη βεράντα που εχει δροσιά και σιγά σιγά το άδειασε!
Δεν ξερω όμως αν κάνει καλά που το μετακίνησα από τη συνήθη θέση του, αλλά δεν μπορώ να ρισκάρω στην ανάπτυξη το κουτάβι να ειναι και για δεύτερη μέρα νηστικό εντελώς.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog