Προβληματική συμπεριφορά

katsav

New Member
24 Οκτωβρίου 2011
2
0
Καλημερα σε ολα τα μελη.θα χρειαστω την βοηθεια σας σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζω με το σκυλο μου.Εχω ενα ελληνικο ποιμενικο το οποιο το βρηκα αδεσποτο στο δρομο.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι το κανω βολτα και οταν το αφηνω ελευθερο κυνηγαει τις γατες και μεχρι τωρα μου εχει πνιξει 2.θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζω,τι πρεπει να κανω εαν υπαρχει τροπος εκπαιδευσης.Ευχαριστω εκ των προτερων

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Καλημέρα...

Ρίξε την ταυτότητα σου στο αντίστοιχο θέμα πρώτα...

Διάβασε και μια τα σχετικά θέματα που υπάρχουν...

Κατά τα άλλα...

Τι ηλικία?
Πόσο καιρό?
Αρσενικό . θηλυκό?
Εμπειρία σου σε σκυλιά?
Όταν τον έχει σε λουρί τι κάνει όταν δει γάτα?
Κάθεται ήρεμος στο λουρί ? Το δέχεται ?????

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Καλημερα σε ολα τα μελη.θα χρειαστω την βοηθεια σας σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζω με το σκυλο μου.Εχω ενα ελληνικο ποιμενικο το οποιο το βρηκα αδεσποτο στο δρομο.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι το κανω βολτα και οταν το αφηνω ελευθερο κυνηγαει τις γατες και μεχρι τωρα μου εχει πνιξει 2.θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζω,τι πρεπει να κανω εαν υπαρχει τροπος εκπαιδευσης.Ευχαριστω εκ των προτερων
Μην τον αφήνεις ελεύθερο σε περιοχές με γάτες. Δύσκολα θα σταματήσει να κάνει κάτι τέτοιο, πρέπει εσύ να ελέγξεις τις συνθήκες.
Γράψε περισσότερα για τον σκύλο σου και για τις βόλτες του, δλδ όταν λες τον αφήνεις ελεύθερο αυτό γίνεται σε κάποιο ελεγχόμενο μέρος ή στο δρόμο;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Να μη τον αφήνεις λυτό.

Αν θέλεις για τον οποιονδήποτε λόγο να του δώσεις αυτό το προνόμιο (να είναι χωρίς λουρί) θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο.
Το σίγουρο είναι όσο τον αφήνεις λυτό τόσο θα δυναμώνεις αυτή την συμπεριφορά.
Μάθε του πρώτα τα βασικά... να περπατά με λουρί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97