Προβλήματα στην εκπαίδευση Beagle

chrisaki13

Member
21 Σεπτεμβρίου 2008
14
0
έχω ένα beagle 3 μηνών k παλεύω να το εκπαιδεύσω!κάνει συνεχεια ζημιες,μερικές φορες με ακούει αλλα άμα θέλει να κάνει m...a παθαίνει κώφωση!τον έχω σχεδόν μια εβδομάδα k παλεύω να βάλω μια μπουκιά στο στόμα μου (θα "ξεφραγκιστω" στα fast food k "ρεσταυραν")!το μονο που κάνει σωστά είναι την ανάγκη του αν k αν δεν του δώσω σημασία θα την κάνει μπροστά μου(όπως σήμερα που πάλευα να φάω k δεν του έδινα σημασία k μου έκοψε την όρεξη παρουσιάζοντας μου τις δημιουργίες του)μπορεί κάποιος να μου πει σας παρακαλώ τι να κάνω?ιθά πάθω νευρική ανορεξία?

Chloe: Τα greeklish δεν επιτρέπονται στο φόρουμ. Σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες :)

Last edited by a moderator:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν τα πάς καλά
αλλά μην ανυσηχείς καθόλου
είναι μικρός ακόμα και έχεις όλο τον χρόνο να τον μάθεις τρελλά κόλπα

διάβασε όλο το Εκπαίδευση και Συμπεριφορά
καλύτερα να πάς και σε ένα pre-school κουταβιών

και θα πάνε όλα φίνα

αγαθα κόποις κτώνται

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Καταρχήν να κάνεις υπομονή. Έχεις κουτάβι. Το έχεις λιγότερο από εβδομάδα. Και περιμένεις να καταλαβαίνει ελληνικά και να έχει εκπαιδευτεί; :confused: Εσύ 3 μηνών σίγουρα θα καταλάβαινες πολύ λιγότερα πράγματα και αν μάλιστα είχες βρεθεί ξαφνικά σε μια οικογένεια σκύλων, δε θα καταλάβαινες τίποτα. Τι ακριβώς προβλήματα έχεις (πέραν του ότι εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα κουτάβι και μάλιστα μόλις λίγες μέρες) δεν έχω καταλάβει. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός. Αν κάνει σωστά την ανάγκη του ήδη θα πρεπε να είσαι ευτυχισμένος.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog