Πρέπει να γίνει κάτι!!

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Σήμερα κάνοντας μια βόλτα με το φίλο μου στην παραλία Νέας κρίνης...συγκεκριμένα στη Μαρίνα....είδαμε κάτι ασυνήθιστο...είδαμε έναν άντρα να σέρνει ένα αδέσποτο από το αντιλυσικό κολάρο και να το κατευθύνει προς μια μεγάλη βάρκα...εμείς τον ακολουθήσαμε και είδαμε ότι μέσα στη βάρκα υπήρχαν άλλα 4 σκυλιά δεμένα....ούρλιαζαν και έκλαιγαν..ο φίλος μου αμέσως ζήτησε εξηγήσεις και αυτός που είχε τη βάρκα είπε ότι είναι αδέσποτα και τα πήρε να τα εκπαιδεύσει......πράγμα αδύνατο....φύγαμε απο κει και αμέσως πήρα τη Φιλοζωική που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δν έκανε τπτ παραμόνο μου είπε να πάω στην αστυνομία ν κάνω επώνυμη δήλωση να βγάλει ένταλμα κτλ κτλ/..μου παν επιισης ότι ίσως δεν κάνει και τίποτα η αστυνομία...τεσπα δεν είδα να συγκινήθηκαν και πολύ...Τι μπορεί να γίνει;;;;;; Ευχαριστώ πολύ!

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Δηλαδή που κατάλαβες ότι τα πήγαινε?

Γιατί δεν πήρατε την αστυνομία κατευθείαν ?

Τι θέλεις να γίνει τώρα ?

Τώρα ότι είναι να πάθουν τα σκυλιά θα το έχουν πάθει!

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Δεν ξέρω που τα πήγαινε πάντως σίγουρα δεν παίρνει ο κα9ένας αδέσποτα και τα δένει σε ένα καραβι.

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Τί εκανε λέει;;;;; πάρε την αστυνομία ή τη Δημοτική αστυνομία και πες τους να ξεστραβωθούν να διαβάσουν το ν. 4039/12! Συγνώμη για πνίξιμο τα πήγαινε;;;

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Δεν έχω ιδέα ..μισή βρα μιλουσαμε μ αυτον και μαλώναμε και επέμενε...οκ ευχαριστώ αυτό 9α κάνωωω !!!!!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Η αστυνομία γιατί τρομάζει σαν επιλογή?
Γι αυτό το λόγο είναι εκεί,ακόμα κ να υπερβάλει κάποιος είναι υποχρεημένοι να σε ακούσουν κ να εξετάσουν την περίπτωση.
Η φιλοζωική τι να κάνει δηλαδή με συγχωρείς,να στείλει τους rambo?

Το έχουμε ξαναπεί κ το επαναλαμβάνουμε.Δρούμε μόνοι μας παιδιά κ για να κάνω κ μια παράφραση του Ι.Δραγούμη,"εάν δεν σώσω εγω το/τα σκυλά,δε θα το κάνει κανείς".

Δεν περιμένουμε απο τους άλλους,δρούμε αυτοβούλως κ προλαβαίνουμε καταστάσεις!

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Δυστυχώς προτιμάμε να φορτώνουμε τα βάρη μας σε άλλους όπως οι φιλοζωϊκές ή να γράφουμε ποστ αντί να πάρουμε κατευθείαν την αστυνομία, αυτή η επιλογή τρομάζει πολλούς. Εγώ δεν θα είχα φύγει από εκεί και θα είχα πάρει την αστυνομία να έρθει κατευθείαν.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πολύ φοβάμαι ότι κάτι κακό θα τους έκανε...δεν έπρεπε να τον αφήσετε κάν να φύγει,τωρα την φιλοζωική χέστην αφού εδώ καλά στην Πάτρα δεν κάνουν τίποτα!την αστυνομία όμως μπορούσατε να την φωνάξετε μην τους έχετε πώς δεν νοιάζονται καθόλου(ισχύει αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις).

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Νομιζω οτι επειδη μιλας για βαρκα θα πρεπει να ενημερωσεις το λιμενικο κ οχι την αστυνομια παντως!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.265
Πού ακριβώς στη μαρίνα ήταν δεμένος αυτός? Το όνομα της βάρκας?

Αστυνομία και λιμενικό μπλέξιμο μεγάλο.. Δεμένος ήτανε, γιατί να επέμβει το λιμενικό? Δε νομίζω να είναι στη δικαιοδοσία του. (Τι σκατά, εκτός κι αν πρέπει να τα.. δηλώσει ως πλήρωμα :p). Αλλά εύκολα το επικαλείται η αστυνομία για να μη μπλεχτεί.. Έπρεπε να πάρετε τηλ. την αστυνομία επί τόπου και να μην τον αφήσετε να φύγει..

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Το λιμενικο εχει δικαιοδοσια εντος λιμανιων, αιγιαλου κ παραλιας.
Η αστυνομια οχι.
Αρχικα θα επαιρνα το ονομα κ τον αριθμο της βαρκας (ολες ειναι υποχρεωμενες να φερουν στην πλωρη-διακρινεται ευκολα) θα το εκανα παρουσια του ιδιοκτητη κ θα τον ενημερωνα.
Επειτα στο λιμανι που ανηκει η στο κοντινοτερο λιμανι για καταγγελια, νομιζω αρκει ανωνυμη αφου εν δυναμει υπαρχει εγκλημα.
Μετα προσωπικα θα τον περιμενα οσο ηταν δυνατον για να επιστρεψει - χρονοβορο αλλα αδυνατο να μην το κανει.....
Αν επεστρεφε χωρις τα σκυλια, αλλο θεμα.

Ομως μερικα πραγματα θελουνε καθαρο μυαλο. Λες για λουρι, σιγουρα ηταν αδεσποτα?
Λες εκλαιγαν κ ουρλαζαν, σιγουρα απλα δεν ηταν εξιταρισμενα κ γαυγιζαν?
Υπηρχαν αλλα στοιχεια κακοποιησης που να σε κανουνε να υποψιαστεις κατι εκτος του οτι δεν θελανε να μπουνε μεσα στην βαρκα?
Με μια ματια τι αλλο υπηρχε στην βαρκα?
Κ διαφορα αλλα ερωτηματα.......
Θα μου πεις το αυτονοητο, τι κανουνε 4 σκυλια σε μια βαρκα...... δεν ξερω αλλα μηπως βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα....?

Υ.Γ.Κι εγω εχω φυγει ξημερωματα με βαρκα κ δυο σκυλια μεσα κ τα πηγαμε για κυνηγι σε ξερονησι απεναντι....... το λεω για να μην νομιζεται οτι δεν θα μπορουσε να ειναι αθωο.....

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.265
Το σκ θα πάω στη μαρίνα, ο/η θεματοθέτης ξέρει να μας πει το όνομα + αριθμό της βάρκας και το που ακριβώς την έδενε την προηγούμενη φορά τουλάχιστον για να περάσω να ρίξω μια ματιά?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
το λιμενικο ειναι αρμοδιο εκει μεσα,,, και αν τον πιασει τον παραδινει στην αστυνομια,,, η αστυνομια δεν εχει δικαιοδοσια,,,

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Τι συζητάμε μετά από τόσες μέρες; Δύο ενδεχομενα υπάρχουν η τα σκυλιά ήταν δικά του και η μαλου παρεξήγησε το σκηνικό ή ήταν αδέσποτα και τα έχει πνίξει ήδη. Αυτά τα πράγματα θέλουν δράση εκείνη την στιγμή.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.265
Τι συζητάμε μετά από τόσες μέρες; Δύο ενδεχομενα υπάρχουν η τα σκυλιά ήταν δικά του και η μαλου παρεξήγησε το σκηνικό ή ήταν αδέσποτα και τα έχει πνίξει ήδη. Αυτά τα πράγματα θέλουν δράση εκείνη την στιγμή.
Να πάω να δω θέλω, μήπως το χει pattern να μαζεύει τα αδέσποτα της περιοχής και να τα πάει για πνίξιμο μπας και γλιτώσουν τα επόμενα ή παρ'ελπίδα να διαπιστώσω αν πρόκειται για τα δικά του και τα πηγαινοφέρνει κάπου.

Το 2ο πάντως εκεί που αναφέρει ο/η μαλού ότι γίνεται δεν έχει λογική για διάφορους λόγους. Η αθώα εκδοχή όπως αυτή που αναφέρει ο east που συνηθίζεται πολύ σε χωριά και ειδικά σε νησιά δεν παίζει εδώ, δεν υπάρχουν τέτοια μέρη. Από πόλη σε μικρή πόλη μόνο μπορεί να τα πάει.