Που πάτε βόλτα τα ζωάκια σας;

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
ε; τι θα λέγατε να λέγαμε όλοι που πάμε τα ζωάκια μας συνήθως βόλτα, μήπως και υπάρχει κάποιος εκεί κοντά που να προσφέρεται να έρθει μαζί μας;;)...
ναι μεν οι περισσότεροι που θα μένουν σχετικά κοντά θα έχουν γνωριστεί και εκτός φόρουμ, όμως πιστεύω πως υπάρχουν αρκετοί άγνωστοι γείτονες!

μα ναι, ναι, γνωρίζω για τον περιβόητο σκυλοχάρτη , όμως κάποιος που στερείται τέτοιου είδους παρέες (σαν και εμένα), θα πήγαινε μέχρι και αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά (με το αυτοκίνητο φυσικά) για να την έχει!

ας πούμε, μένω κερατσίνι, θα πήγαινα άνετα μέχρι το ωραιότατο άλσος του αιγαλέου αν είχα μία στάνταρ παρέα...

λοιπόν τι λέτε; υπάρχουν και άλλοι μέσα στο φόρουμ που στερούνται τέτοιου ίδου παρέες;

το προχωράμε;

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Αν θες έλα στη Σαλαμίνα να κάνεις βόλτα σε πευκοδάσος που φτάνει μέχρι τη θάλασσα , αμάξια στο σημείο ανύπαρκτα και το σκυλί απολαμβάνει περιπλάνηση και ηρεμία

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Αν θες έλα στη Σαλαμίνα να κάνεις βόλτα σε πευκοδάσος που φτάνει μέχρι τη θάλασσα , αμάξια στο σημείο ανύπαρκτα και το σκυλί απολαμβάνει περιπλάνηση και ηρεμία
Και μετά αναρωτιέσαι γιατί το σκυλί σου είναι τόσο ήρεμο...κι εγώ αν βόλταρα σε τέτοιο περιβάλλον κάθε μέρα, αλοιφή θα ήμουν :p

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Μενω Ζωγραφου και η βασικη μας βολτα ειναι στο δασος στα Ιλισια απεναντι απο την Πανεπιστιμιουπολη.
Σπανιοτερα πηγαινουμε κ στο σκυλοπαρκο του Χολαργου ή στην Πολυτεχνειουπολη.

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Εμείς είμαστε Θεσσαλονίκη και ακόμα παλεύουμε με την γειτονιά.. Μας φοβίζουν οι θόρυβοι και στρώνουμε τον κόλο μας κάτω. Μόλις ξεπεταχτούμε θα αλωνίζουμε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Πάρκο Παπάγου ή περιφραγμένο χώρο στο στρατόπεδο στην Αγ.Παρασκευή.
Και βόλτα στη γειτονιά.

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Εμείς βολτάρουμε στη Νεάπολη Νίκαιας στα παρκάκια γιατί είναι ακόμη μικρός για μεγάλες αποδράσεις. Αλλά ετσί και τον πιάσουν τα διαόλια του με τραβάει μέχρι Κερατσίνι. Ξέρετε κάνα πάρκο εδώ κοντά εκτός από άλσος Νίκαιας..

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Εμείς πάμε στο πάρκο Δηλαβέρη, Αγιά Σοφιά. Πάμε καθημερινά, μένουμε Π.Κοκκινιά.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
εμεις παμε βολτα μια θαλασσα μια βουνο... και 2 φορες την εβδομαδα ακολουθουμε μια διαδρομη 2χιλιομετρων στη θαλασσα σε χωματοδρομο!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ναι καλα "α ρε επαρχία" αμέσως εσυ! :) Που θα βρω εγω κάποιον να μου πει που να πηγαίνουμε βόλτα στην Ναύπακτο που δν τν ξερω;;; Λέμε για κάπου κοντα γτ με το αυτοκίνητο παμε στο χωριο που είναι δίπλα κ χανόμαστε στους κατσικοδρομους... Αν έχει κανεις ιδέες, ακούω.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ναι καλα "α ρε επαρχία" αμέσως εσυ! :) Που θα βρω εγω κάποιον να μου πει που να πηγαίνουμε βόλτα στην Ναύπακτο που δν τν ξερω;;; Λέμε για κάπου κοντα γτ με το αυτοκίνητο παμε στο χωριο που είναι δίπλα κ χανόμαστε στους κατσικοδρομους... Αν έχει κανεις ιδέες, ακούω.
καλε τι γκρινια ειναι αυτη? λες και πας στη Κυψελη!!!!!
θα δεις το μερος και θα κανεις τις εξερευνησεις σου...Ακου Ναυπακτο και δεν ξερει που να την παει....:p

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Εμείς έχουμε την πλατεία της Εκκλησίας κανα 5λεπτό απόσταση. Έχουμε ένα αρκετά μεγάλο πάρκο κανα 20λεπτο με τα πόδια. Έχουμε τα parking του LIDL τις βραδυνές ώρες. Έχουμε τους πρόποδες του βουνου Υμηττού. Μια φορά το μήνα πάμε εως το μικρό Εκκλησάκι στον Υμηττό, μια σοβαρή πεζοπορία (βλέπουμε Ακρόπολη).

Με αυτοκίνητο πάμε βουνό Πανόραμα, Υμηττό στην περιοχή της Αργυρούπολης και Τατόι.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
ναυπακτο??
τελεια ειναι εχω παει!! ολο φυση ειναι φανταστικαα :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ