Που πάνε τα κουτάβια αν δεν πωληθούν απο τα πετ σοπς?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Τυχαίνει να βρίσκεται κατάστημα γνωστής(της γνωστότερης μάλλον) αλυσίδας πετ σοπ κοντά σε μέρος που επισκέπτομαι συχνά,κάθε Δευτέρα πρωί έρχεται το φορτηγό με τα κουτάβια και κάθε Παρασκευή απόγευμα έρχεται παλι και πέρνει αυτά που "απέμειναν" -και που συνειδητοποιώ πως συνήθως είναι τα 2-3 απο τα 6?7?ποσα έχει η βιτρίνα?ίσως και περισσότερα..- και φυσικά την επόμενη Δευτέρα το φορτηγό ξαναέρχεται με καινούρια κουτάβια,άλλες ράτσες,άλλα χρώματα,και γεμίζουν τις βιτρίνες.Όλα αυτά τα κουτάβια που δε βρίσκουν κάποιον ανυποψίαστο να τα αγοράσει τι γίνονται?Ευθανασία?Ποιός?Ποιός σοβαρός άνθρωπος δέχεται να κάνει ευθανασία σε τόσα ζωντανά?και γιατί?γιατι δε βρήκαν αγοραστή την πρώτη βδομάδα?γιατί δεν ήταν αρκετά τυχερά ώστε ο εφιάλτης του puppy mill να εξεληχθεί σε ένα όμορφο όνειρο απο έναν καλόκαρδο(και ανενημέρωτο) άνθρωπο που αποφάσισε να τα πάρει απο τη βιτρίνα χωρίς να ξέρεις πως έτσι ενυσχίει τη βιομηχανία τους?γιατί η κυρία που αποφάσισε να πάρει pug δεν το είχε αποφασίσει εκείνη τη βδομάδα και το σκυλάκι έπρεπε να θανατωθεί?γιατί όταν είναι πάνω απο 3 μηνών δε βρίσκουν έυκολα σπίτι?γιατί?Παλιά σκεφτόμουν πως ίσως αυτά τα κουτάβια να πήγαιναν σε καλές οργανώσεις που θα τα φρόντιζαν...Μεγαλώνοντας κατάλαβα πως είναι πολύ καλό για να 'ναι αληθινό ..:confused:
Τώρα ξέρω πως ρώτησα και απάντησα στο ερώτημά μου,αυτό που ζητάω ουσιαστικά είναι οι δικές σας ειδικότερες γνώσεις πάνω στο θέμα..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μέσα σε μια βδομάδα θεωρώ ότι δεν πάνε κατευθείαν για ευθανασία...όχι από λύπηση βέβαια, απλά επειδή δεν έχουν λόγο να χάνουν έτσι λεφτά για πλάκα....
Ίσως τα παίρνουν και τα πηγαίνουν σε άλλα πετσοπ που έχουν γίνει παραγγελία.....

Κάποιο που μένει για πολύ καιρό πάντως και δεν φεύγει ούτε με μείωση της τιμής του είμαι σχεδόν σίγουρος ότι καταλήγει.....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Νομίζω τα δίνουν πολύ φτηνά σε "απατεώνες" για ζευγάρωμα ,που πουλάνε σε πανηγύρια και λαικές....50 & 100 ευρω το σκυλί...
Σαν τη μαντάμ από το Αλεποχώρι...