Πουλούν και κουτάβια στη Λαϊκή Αγορά του Πύργου!

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0

Από όλα τα καλά μπορούσε να βρει κανείς την Τετάρτη στην Λαϊκή Αγορά του Πύργου όπως συνήθως συμβαίνει...Στους πολίτες-καταναλωτές όμως δινόταν και μια ξεχωριστή επιλογή αφού μπορούσαν ν` αγοράσουν μέχρι και... "φρεσκότατα" κουταβάκια με αντίτιμο 50 ευρώ το «κομμάτι»!

Το θέμα όμως δεν είναι άλλο από το κατά πόσο νόμιμο είναι να πωλούνται ζώα και δη οικόσιτα σε μια Λαϊκή Αγορά;...
patrisnews.com

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
και στην Ζαχαρω δυστυχώς την δικιά μου την σκύλα την πειρε δώρο ο πεθερός μου για τον γιο μου για να μεινει το σκυλι στο χωριο ( τελικα έμεινε μαζί μας ) του την εδιναν 20 ευρω έκανε και παζαρι και την 18 ευρώ ( Τι να πει κανεις )

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
Παντως εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση, μα σκυλια στην λαικη? Σε λιγο θα πουλανε και πυθωνες !!!!
Το εχουν παρακανει !

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Και στα Λεχαινά υπάρχει ένας τρελός (με χαρτί γιατρού) που βρίσκει διάφορα κουτάβια και τα πουλάει στη λαϊκη από 20 εως 50 €. Πέρσι έφερε από την Αθήνα μια θηλικιά σκύλα Αγίου Βερνάρδου που ήθελε λέει να την ζευγαρώσει για να πουλάει κουτάβια μετά, μόνο που δεν ήξερε οτι το σκυλί θέλει φροντίδα, φαϊ και βόλτες και το κακόμοιρο το σκύλι πέθανε μετά από τρείς εβδομάδες...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Για την Ελλαδα ειναι κατι καινουργιο. Αυτο ομως γινοταν ανεκαθεν και γινεται ακομη στις λαϊκες-παζαρια αγορες καποιων βαλκανικων χωρων. Και οχι μονο σκυλια αλλα και οτι αλλο ζωο μπορεις να φανταστεις. Τελικα σιγα σιγα απ΄οτι φαινεται παιρνουμε τη θεση που μας αξιζει στο χαρτη.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλά, στις αγορές τι βλέπεις; Κολωνακιώτες; Γύφτοι και τσιγγάνοι είναι κατα κύριο λόγο.
Η άδεια δεν αφορά σε συγκεκριμένο εμπόρευμα;

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Θυμήθηκα τώρα,κάτι που διάβαζα στο περιοδικό "σκύλος και γάτα",για το Σχιστό!!
Τι γίνεται εκεί κάτω βρε παιδιά???
Η εξαθλίωση σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Παντως εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση, μα σκυλια στην λαικη? Σε λιγο θα πουλανε και πυθωνες !!!!
Το εχουν παρακανει !
Έλα μωρέ, και οι Άμις στην Αμερική στη λαϊκή πουλάνε τα ημι-παπυμιλλούδικα σκυλιά τους! Εικάζεται μάλιστα ότι τέτοιας προέλευσης είναι και το Μουφ μου. Είναι βέβαια απομακρυσμένες λαϊκές και δυστυχώς τους προστατεύει ο νόμος που κανονικά περάστηκε για τους Ινδιάνους. Φυσικά θέλουνε όλοι τσουβάλιασμα και φρέσκο, αλλά τι να κάνουμε... :(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ