Ποτε γινετε εκθεση σκυλου..???

marinoskat

Member
9 Οκτωβρίου 2009
13
0
35
Kolonos
:)Καλησπερα παιδια...!!!Θελω να παρω ενα σκυλακι αλλα αφοτου διαβασα ενα αρθρο περι pet shop και puppy mills ενιωσα τεραστια απαιχθεια για αυτους τους ανθρωπους.Και το χειροτερο ειναι οτι αθελα μας προωθουμε αυτη την κατασταση...Διαβασα λοιπον οτι το καλυτερο ειναι να βρεις καποιον σοβαρο εκτροφεα...Πιστευω οτι σε καποια εκθεση θα εχω την ευκαιρια να μιλησω με καποιους...Ξερεις κανεις να μου πει ποτε γινετε η επομενη εκθεση σκυλων...???
Ευχαριστω εκ των προτερων...!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Στην Αθήνα, αν δεν κάνω λάθος, η επόμενη έκθεση γίνεται τέλη Μάρτίου από τον ΟΚΑ στα πλάισια της Dianna!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μπορείς επίσης να πάρεις τηλέφωνο τον ΚΟΕ ή να πας να τους δεις και να μιλήσεις μαζί τους και να τους ζητήσεις πληροφορίες για το ποιοι εκτροφείς είναι εγγεγραμμένοι. Θα σου δώσουν επίσης πληροφορίες και για τις διάφορες εκθέσεις που γίνονται. Δες εδώ:

http://www.koe.gr/

Έχει, λέει, έκθεση ελληνικής εκτροφής τον Ιούνιο.

marinoskat

Member
9 Οκτωβρίου 2009
13
0
35
Kolonos
Παρεπιπτοντως αν γνωριζει κανεις καποιον σοβαρο εκτροφεα (ενδιαφερομαι για ενα γλυκυτατο πινσερ)παρακαλω να μου πει...
Ευχαριστω....

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
:)Καλησπερα παιδια...!!!Θελω να παρω ενα σκυλακι αλλα αφοτου διαβασα ενα αρθρο περι pet shop και puppy mills ενιωσα τεραστια απαιχθεια για αυτους τους ανθρωπους.Και το χειροτερο ειναι οτι αθελα μας προωθουμε αυτη την κατασταση...Διαβασα λοιπον οτι το καλυτερο ειναι να βρεις καποιον σοβαρο εκτροφεα...Πιστευω οτι σε καποια εκθεση θα εχω την ευκαιρια να μιλησω με καποιους...Ξερεις κανεις να μου πει ποτε γινετε η επομενη εκθεση σκυλων...???
Ευχαριστω εκ των προτερων...!!!!
καλως μας ηρθες λοιπων! παρε και ενα τηλεφωνο τον ΚΟΕ να σου δωσει τα τηλεφωνα. το κακο με την ντιανα ειναι οτι επειδη ειναι και εκθεση για κυνηγι γινεται παζουρλισμος.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog