Πολύ κλάμα και γάβγισμα το βράδυ

SHERLOCK

Member
23 Δεκεμβρίου 2010
6
0
Γειά σας! Μόλις 3 ημέρες έχω που απέκτησα ένα πανέμορφο Γουέστι, είναι αρσενικό 3,5 μηνών και γενικά είναι πολύ υπάκουο και δεν κάνει ζημιές. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι αρχίζει και κλαίει και γαβγίζει το βράδυ όταν πάμε για ύπνο και κλείνω την πόρτα στο σαλόνι και δεν μας αφήνει με τίποτα να κοιμηθούμε. Επειδή είναι η πρώτη φορά που μεγαλώνω έναν σκύλο μόνη μου, θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε μερικές συμβουλές. Σας ευχαριστώ!! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
SHERLOCK καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
Το σύνηθες για τα νέα μέλη, είναι να περνάνε πρώτα από το αντίστοιχο τμήμα και να μας λένε μερικά πράγματα για τον εαυτό τους και τον σκύλο τους.
Γιατί του κλείνετε του καημένου την πόρτα στα μούτρα; :p Είναι που είναι μωρό. Βρέθηκε και σε νέο και άγνωστο περιβάλλον, τον αφήνετε και μόνο του μέσα στα σκοτάδια. Λογικό είναι να στενοχωριέται. Γιατί δεν του αφήνετε τουλάχιστον ανοιχτή την πόρτα, να έχει οπτική επαφή μαζί σας και να μην νοιώθει αποκομμένος; Σίγουρα δεν πρέπει να τον τιμωρείτε και να του δίνετε σημασία. Δεν αρχίζετε χάδια, αγκαλιές, φιλιά και λοιπά απαγορευτικά, για να σταματήσει. Οπωσδήποτε, θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή μερικές μέρες, μέχρι να συνηθίσει και να σταματήσει να κλαίει.
Στο μεταξύ, χρησιμοποίησε την αναζήτηση στα θέματα εκπαίδευσης του φόρουμ και σίγουρα θα βρεις πολλά θέματα που θα σου φανούν χρήσιμα.

Δύο από τους βασικούς σπονδύλους της ραχοκοκκαλιάς του φόρουμ, είναι οι εξής:
Εμπειρίες-από-pet-shops-bybs
γιατι-ΔΕΝ-ζευγαρωνουμε-τα-σκυλια

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κι εμενα εκλαιγε οταν ηταν κουταβος.Αφησε την πορτα σας ανοιχτη να σας νιωθει κοντα του,αλλα χωρις χαδια και κανακεματα οταν ερχεται κοντα σας για υπνο.Με τον καιρο θα νιωσει ασφαλεια στο σπιτι και θα κλεισεις και την πορτα.Θελει το χρονο του...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
πάρε ένα crate και μάθε του να κοιμάται μέσα σε αυτό....
πάρε το crate και βάλτο μέσα στην κρεβατοκάμαρα....
όνειρα γλυκά......:)

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Αν ζουσα μονη μου θα το ειχα παρει αγκαλιτσα στο κρεβατι! :)
Να σου ζησει!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
παντος εμενα δεν εχει κλαψει ΠΟΤΕ σκυλι με αυτον τον τροπο!
Ολα κοιμουνται στο κρεβατι μας και ολοι ευτυχισμενοι!!
Αυτο δεν ειναι λυση ομως ...αν αμολησει και καμμια κατρουλα στο κρεβατι το κουταβι ...βραστα !

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Αυτο δεν ειναι λυση ομως ...αν αμολησει και καμμια κατρουλα στο κρεβατι το κουταβι ...βραστα !
Και εκτος αυτου ειναι κ επικινδυνο ενα τοσο μικροσωμο κουταβι να κοιμαται μαζι μας, για ποτε το πλακωνεις χαμπαρι δεν παιρνεις!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
H Cindy μας, απο την πρωτη μερα που την πηραμε- 2 μηνων κοιμοταν στο κρεβατι μας.
Ουδεποτε δεν κατουρισε- ουδεποτε δεν κατεβηκε τη νυχτα για να περιφερεται στο σπιτι.
Κοιμοταν ησυχη ολη νυχτα!!
Οι αλλες ηταν πιο μεγαλες (6 μηνων) και ουτε αυτες δεν δημιουργησαν ποτε προβληματα!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Βλεποντας και κανοντας παιδες δεν αντιδρανε ολοι οι σκυλοι το ιδιο σε νεο περιβάλλον, προφανως το σκυλακι για να κλαιει οταν μενει μονο του έχει άναγκη την παρουσιας για να νιωσει ασφαλεια, απο την άλλη όλα τα κουταβια κλαίνε. Έχεις δύο επιλογές ή τη φέρνεις όσο πιο κοντα σου γίνεται για να μη κλαίει, ή της το ξεκόβεις και την αφηνεις να συνηθίσει οτι το βράδυ θα μένει μόνη της...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Βλεποντας και κανοντας παιδες δεν αντιδρανε ολοι οι σκυλοι το ιδιο σε νεο περιβάλλον, προφανως το σκυλακι για να κλαιει οταν μενει μονο του έχει άναγκη την παρουσιας για να νιωσει ασφαλεια, απο την άλλη όλα τα κουταβια κλαίνε. Έχεις δύο επιλογές ή τη φέρνεις όσο πιο κοντα σου γίνεται για να μη κλαίει, ή της το ξεκόβεις και την αφηνεις να συνηθίσει οτι το βράδυ θα μένει μόνη της...
Όλα τα κουτάβια έχουν ανάγκη από την παρουσία μας ή την παρουσία της μητέρας τους!
Ποια λύση είναι πιο σωστή χωρίς μετέπειτα ιστορίες και προβλήματα?
Γνώμη μου είναι ότι κάποια από τις 2 λύσεις θα έχει στο μέλλον πρόβλημα...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
μονο του απο την πρωτη μερα...ουτε κλαμα,ουτε δακρυ!

προηγουμενο σκυλι μου σαν κουταβι εκλαψε 4-5 μερες...δεν του εδωσα καμια σημασια,συνηθισε το εκοψε και τελος.

σκληρο?...μπα δεν νομιζω.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τέο αν μιλάμε για εκτροφικό σκύλο δεν τίθεται θέμα...έχει μεριμνήσει ο εκτροφέας λίγες μέρες πριν το πάρουμε σπίτι!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Στελιο δεν εχει σχεση.

ειχα σκυλι ημιαιμο που δεν εκλαψε,σκυλι εκτροφης που εκλαψε 4-5 μερες (οπως εγραψα) και σκυλι επισης εκτροφης που παλι δεν εκλαψε.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
μονο του απο την πρωτη μερα...ουτε κλαμα,ουτε δακρυ!

προηγουμενο σκυλι μου σαν κουταβι εκλαψε 4-5 μερες...δεν του εδωσα καμια σημασια,συνηθισε το εκοψε και τελος.

σκληρο?...μπα δεν νομιζω.
Ναι,καλα!καντο αυτο σε πολυκατοικια,να δεις για ποτε αρχιζουν τα γαυγισματα οι γειτονες:eek:

SHERLOCK

Member
23 Δεκεμβρίου 2010
6
0
Καλώς σας βρήκα παιδιά και χρόνια πολλά!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!! Πιάσανε ;) !Τον έχω βάλει σε ένα παρκάκι και αφήνουμε ανοιχτή την πόρτα. Και φυσικά η αδιαφορία την ώρα που γαβγιζει ήταν η καλύτερη λύση!!!! Τώρα δεν κλαίει ούτε γαβγίζει είναι ένας άγγελος αυτός ο σκυλάκος έχω πάθει πλάκα!!!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97