Ποιο crate;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ψάχνω crate για τον Aragon - το σκυλί αναμένεται να γίνει αρκετά μεγάλο,κάπου στα 40+ κιλά- .Δε χρησιμοποίησα crate απο την αρχή αλλά θέλω να το κάνω πριν χρονίσει για να του(και μου) είναι ευκολότερη η προσαρμογή.Είδα μερικά στο internet αλλά δε μου φάνηκαν πολυ γερά( είμαι και περίεργη:confused: )
έχετε να προτείνετε την ιστοσελίδα κάποιου πετ σοπ να κοιτάξω ή ακόμα καλύτερα συγκεκριμένο crate;

Η μικρή μου δε μπαίνει πια στο crate της ,ούτε το έχουμε, το δώσαμε σε γνωστούς, λέτε να υπάρχει πρόβλημα αν τη βλέπει αυτός απ'εξω; ως τώρα τα περιορίζω σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού όσο λείπω γιατι φοβάμαι να τα αφήνω μαζί,είναι ατσουμπαλοκούταβος κι εκείνη πολύ μικρόσωμη.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Να σου πω την αλήθεια, αν πιάνουν τα χέρια σου δε σκέφτεσαι να φτιάξεις ένα μόνος σου;

Και πριν πέσετε να με φάτε, δεν ξέρω αν λέω βλακείες κιόλας, αλλά έχω δει homemade crate και ήταν πολύ ωραία κατασκευασμένο και ασφαλέστατο.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
σας ευχαριστώ και τους δυο σας
mado0lini, το σκυλί έχει πολλη δύναμη και δε θα ήθελα να το φτιάξω μόνη μου γιατι δε το έχω ξανακάνει, επιπλέον δεν έχω τεστάρει και τις δυνατότητές μου στις κατασκευές.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Γιατί πάντα νομίζω ότι το vas ανήκει σε άντρα; :p Sorry! Ψάξε και για καμιά προσφορά για μεταχειρισμένο..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
σας ευχαριστώ και τους δυο σας
mado0lini, το σκυλί έχει πολλη δύναμη και δε θα ήθελα να το φτιάξω μόνη μου γιατι δε το έχω ξανακάνει, επιπλέον δεν έχω τεστάρει και τις δυνατότητές μου στις κατασκευές.
Όχι μην επιχειρήσεις να φτιάξεις μόνη σου γιατί μπορεί να μην το κάνεις καλό με αποτέλεσμα να μπορέσει να βγει και έτσι να του δημιουργήσεις το αίσθημα της απόδρασης!

Exige

Well-Known Member
29 Μαϊου 2011
79
1
xalandri
Εγω παντως επειδη εφτιαξα ενα δευτερο crate σε μαστορα στο Ναυπλιο μου κοστισε πολυ λιγοτερα απο αυτο του εμποριου και μιλαμε για φοβερη κατασκευη. Απλα δεν ειναι αποσπωμενο.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ναι εννοείται, γι' αυτό είπα αν ξέρει από μαστορέματα. Νόμιζα ότι μιλάω σε άντρα. Όχι ότι οι γυναίκες δεν το έχουμε (έχω φτιάξει εγώ κουνελώνες..), αλλά οι άντρες έχουν άλλη πρακτική σ' αυτά!

Κι ο εκτροφέας που επισκέφτηκα handmade crate είχε :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97